Tietoja

Tarkoitus tälle blogille on tarjota erilainen näkökulma pedofiliaan, sillä suuren yleisön näkemän, lööppien muodostaman kuvan lisäksi on olemassa aivan toisenlainen todellisuus. Netin välityksellä on helppo keskustella toisten kanssa, jotka ovat samassa mielessä kiinnostuneet lapsista. Tätä kautta, ja omien tuntemusten pohjalta, muodostuu aivan toisenlainen kuva siitä, mitä pedofilia oikeasti tarkoittaa.

Koska joku joka tapauksessa niin ajattelee, niin kerron tässä suoraan, että tämän blogin tarkoitus EI ole puolustella lasten seksuaalista hyväksikäyttöä tai tehdä siitä hyväksyttävää.

Nestori M. on vanha nimimerkki. Alun perin yli vuosikymmen sitten luodessani sen, yritin varmistaa ettei samannimistä henkilöä olisi olemassa. Nykyään kuitenkin samannimisiä henkilöitä löytyy helposti Googlesta, eikä siis kenelläkään heistä ole mitään tekemistä tämän blogin kanssa.

Palautetta ja kirjoitusvihjeitä saa esittää kommenteissa tai sähköpostilla osoitteeseen nestorim1000 ät gmail.com.

Mainokset

4 kommenttia

 1. Hepe

  Hienoa että olet rohkea. Tällaisia blogeja tarvitaan.

  Liked by 1 henkilö

  • Kiitos. Olisiko sinulla toiveissa jotain tiettyä aihetta, josta haluaisit minun kirjoittavan? Ehdottaa voi vaikka sähköpostilla tässä kommenteissa.

   Tykkää

 2. Sami

  Hyvä kun olet aloittanut. Rohkeaa, ja se kaiho mikä monella on sisällä, jää huomiotta kun yhteisö ei tiedä, ja pelkää kun ei tiedä. Painaa päälle, saatikka jahtaa. Kieltäytyy katsomasta asiaa. Luin todella mielenkiinnolla kirjoituksiasi. Mitä tulee kaapista ulos tuloon, niin onhan se mahdotonta, kun munat-pois-linnaan on ainoa mitä osataan sanoa, kun ei ymmärretä ja aihe pelottaa.

  Liked by 1 henkilö

 3. .

  Hei,

  Olen tullut lapsena hyväksikäytetyksi vuosia. Toivon koko sydämestä, että kuolet mahdollisimman nuorena ja kivuliaasti, ainut hyvä asia mitä voit tehdä: tapa itsesi sairas paska.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: