Todd Nickerson

Pari viikkoa sitten BarcroftTV (joka on ilmeisesti suosittu media jossain päin mailmaa) teki videojutun Todd Nickersonista. Todd on sama tyyppi, joka tuli julkisesti ulos kaapista Salon-nettilehden jutussa reilu vuosi sitten, ja sittemmin myös videoklipin muodossa. Muistelisin kirjoittaneeni tästä jo aiemmin, mutta en näköjään kuitenkaan.

Tässä, kuten aiemmissakin jutuissa Todd puhuu elämästään pedofiilina, ja tekee tärkeää työtä antaessaan äänen meille monille pedofiileille, jotka eivät ole rikollisia. Samalla levittää tietoisuutta Virtuous Pedophiles -foorumista, jossa pedofiilit voivat keskustella keskenään ja tukea toisiaan vastuullisessa elämässään.

Hienoa on myös, että suomalainenkin media on vihdoin noteerannut tämän ulostulon (tässä ja tässä).

Taas kerran ainakin itselleni kolahtaa parhaiten kohta, jossa Todd kertoi 13-vuotiaana olleensa 8-vuotiaan naapurinsa seurassa ja kiinnittäneensä huomiota kuinka kaunis tämä on. Tällöin hän ensimmäistä kertaa huomasi olevansa pedofiili. Hän rukoili, että se menisi ohi, ja myöhemmin tapaili aikuisia naisiakin, toivoen turhaan että homma olisi toiminut.

Mainokset

1 kommentti

  1. Tsaahas

    Hei, mitä mieltä olet tuosta meneillään olevasta päiväkotijupakasta? Onko lasten edun mukaista että pedofiilia ei kielletä hoitamasta heitä vai onko yleisesti ottaen parempi että kielletään? Tosin tässä tapauksessa kuten yleensäkin kiellettiin mutta sitä ei valvottu kunnolla. Miten asiaan vaikuttaa se että henkilö on jäänyt kiinni lapsipornon hallussapidosta? Kuinka vakavaksi arvioit sen ja vaikuttaako se asiaan. Tekivätkö virkamiehet alunperin virheen salliessaan sen että yrittäjä sai jatkaa? Uskotko että päiväkodin automaattinen sulkeminen tuollaisessa tapauksessa aiheuttaisi lopulta enemmän hallaa kuin hyötyä ja säikäyttäisi taipumuksia omaavat yrittäjät vaikenemaan entistä visummin siinä pelossa että pelkkä asiasta puhuminen asettaa heidän yrityksensä uhan alle? Tässä tapauksessahan tosin ko. henkilö oli tosin jäänyt kiinni materiaalin hallussapidosta eikä yritys ollut uhan alla pelkästään taipumuksen vuoksi, mutta olisi mielenkiintoista kuulla mitä ajattelet asiasta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: