Mitä muuta minussa on

Kesä on mennyt lomakiireissä, joten en ole ehtinyt paljon päivitellä tänne asioita. Joitain aiheita on pyörinyt päässä, mutta en ole saanut niitä sanoiksi. Toivottavasti pian saan jotain aikaan.

Sillävälin katsottavaksi tällainen minidokumentti, jossa perheellinen pedofiili kertoo seurauksista, kun on jäänyt lapsipornosta kiinni.

Mainokset

3 kommenttia

 1. Utelias

  Mitä mieltä olet Sannin musiikkovideosta Vahinko? Se poistettiin YouTubesta mutta todellisuudessa se on edelleen siellä ja jos poistetaan niin joku lataa sen uudestaan sinne. Kiinnostaa tietää, näetkö sinä ns. asiantuntijana, että se on kyseenalaista huomiota lasten suuntaan tuova video? Minusta nuo sanoitukset eivät sovi pikkulasten laulettaviksi musiikkivideolla.

  Tykkää

 2. Mun mielestä tota videota ei voi tulkita niin, että lapset laulaa seksistä. Lapset ovat ymmärtäneet laulun omalla tavallaan, jos ylipäätään edes kiinnittävät huomiota sanoihin.

  Se, miksi tästä on noussut tällainen haloo, liittyy enemmän siihen, että lapset ja seksuaalisuus tuovat mieleen pedofilian. Pedofilia on pelottava aihe, johon liittyy paljon epärationaalista suhtautumista ja ennakkoluuloja. ”Video flirttailee pedofilian kanssa” kuten kohun aloittaja kirjoitti. Pedofilia on tässä keskustelussa mörkö joka kummittelee taustalla, eikä siitä uskalleta keskustella, vaikka juuri se on lopulta koko keskustelun pointti.

  Todellisuudessa siinä ei ole pedofiilin näkökulmasta mitään uutta, jos lapset laulavat pop-musiikkia, ja aiheena on väistämättä enemmän tai vähemmän rakkaus tai seksi. Sitä on jo vuosikausia ollut tarjolla Youtubessa. Toisaalta kyllä pedofiileille tässä maailmassa löytyy silmänruokaa, vaikkei lapsia olisikaan laulamassa rakkauslauluja.

  Koko kohua kantava voima tuntuisi tavallaan olevan ajatus, että pedofilia häviäisi maailmasta jos oikein kovasti sitä vastustaa.

  Tykkää

 3. Two

  Hei Nestori! Kiitos blogistasi. Se on ollut mielenkiintoista luettavaa.

  Minulla olisi eräs kohtuullisen arkaluonteinen aihe, josta keskustelisin mielelläni kanssasi. Asia liittyy erään läheisen ihnisen seksuaalisiin mieltymyksiin. Jos sinusta kiinnostaa keskustelu, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen twombly@suomi24.fi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: