Taas kyselytutkimus

Allekirjoittaneelta kyseltiin sähköpostin välityksellä jokin aika sitten mielenkiintoa kommentoida työn alla olevaa kyselytutkimusta. Kysely toteutetaan Åbo Akademin, Laurean ja Pelastakaa lapset ry:n yhteistyönä. Kyselyssä selvitetään mm. lapsista kiinnostuneiden kokemuksia asiantuntevan avun saamisesta.

Toki olin kiinnostunut, ja lähetinkin kommentteja. Kovin moni kommentti ei lopulta vaikuttanut tähän lopulliseen versioon. Tekijät kokivat edelleen tarpeelliseksi käyttää leimaavia ja negatiivisesti arvottavia sanamuotoja, joita kritisoin. Lopputulema on, että kysely mittaa itse pedofiliaa vain hyvin pinnallisesti ja välillisesti – ja todennäköisesti pitkälti sitä, miten itse arvottaa kiinnostustaan lapsiin.

Toivottavasti tämä ei heijasta Pelastakaa Lapset ry:n vanhanaikaista suhtautumista pedofiliaan, jota voisi ”molanderismiksikin” kutsua.

Nyt tämä tutkimus on sitten käynnissä ja siihen pyydetään vastaajia tämänkin blogin kautta. Kannattaa joka tapauksessa vastata, vaikka tämä olisi parempikin voinut olla. Kyselyyyn pääsee vastaamaan seuraavassa osoiteessa:

https://elomake3.laurea.fi/lomakkeet/12572/lomake.html

Mainokset

2 kommenttia

  1. Vegetables

    Tarvii muuten javascriptin tuo. Voi olla haastavaa ettiä porukkaa vastaamaan noin hardcoreen kyselyyn.

    Tykkää

  2. Voi olla. Mutta tuohon voi kuitenkin vastata Tor-verkon kautta, joten sikäli pitäisi olla suhteellisen turvallista. Toivottavasti mahdollisimman moni lukija vastaa, niin tietämys pedofiliasta lisääntyisi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: