Interaktiivinen postaus

On taas aika kysyä lukijoilta. Keitä te blogin lukijat olette, ja miksi luette? Seuraatteko säännöllisesti vai löysittekö tänne sattumalta? Vastatkaa kommentteihin.

Voisin kysyä myös, mitä aiheita haluaisitte käsiteltävän, mutta en ole vielä saanut kirjoitettua parista usein kysytystä aiheesta, kuten fantasioista ja siitä, mitä näen lapsissa kiinnostavana.

Tässä keskustelun herättämiseksi muutama hakusana, jolla blogiin on tultu hakukoneista. Ensin tyyppillimmät, joista useimmat on selvästi tulleet jonkun tapahtuman takia:

seksuaalinen kiinnostus lapsiin (eri mudoissaan)
”nestori m” blogi (eri mudoissaan)
lapsikohteinen (eri mudoissaan)
sini laitinen enbuske linnanlahti (eri mudoissaan)

Sitten vielä poimintoja muutamista mielenkiintoisista hakusanoista:

voiko lapsipornosta luopua
10-vuotiaan tytön yliseksuaalisuus
mikko parantainen
korppi sylissä
ihastuin tyttöön
kuinka joku voi olla kiinnostunut pikkulapsista
lapsi fantasiat
lasten laulukilpailuista
voiko isällä olla seksuaalisia ajatuksia
elokuva jossa pieni tyttö riisutaan alastomaksi
häpykarvoitus 8 vuotiaalla
onko väärin jos tuntee vetoa alaikäisiin tyttöihin?
ahdistavat seksuaaliset ajatukset
onko tavallista että on tyttö on ihastunut tyttöön
olen kiinnostunut lapsista
ihastunut lähekkäin
sadistisuus lapsia kohtaan

Ajoittain tulee paljonkin lukijoita facebookin ja twitterin kautta. Olisi kiva tietää tarkemmin, mistä ryhmistä tänne on linkattu tai millaisten keskustelujen myötä tämä blogi on tullut mainituksi.

Mainokset

70 kommenttia

 1. Huvittunut

  En usko, että olet oikeasti mitä esität. Tylsistynyt perusrunkkari joka kuluttaa aikaansa ja saa sisältöä elämäänsä, et varmaan oikeassa elämässä saa riittävästi huomiota. Säälittävää.

  Tykkää

 2. Mikä saa sut luulemaan noin? Onko nämä mun linkkaamat lehtijutut myös vääriä?

  Tykkää

  • Huvittunut

   Vastauksesta päätellen taisi osua maaliin.

   Pedarit jotka olette yhteyksissä tähän tyyppiin: kannattaa varoa.

   Tykkää

   • Miten niin osui? Onko sulla itselläsi vaikeaa hyväksyä se, että joku ihminen tosiaan on pedofiili, ja että niitä ei olekaan olemassa vain jossain tarinoissa? Mikä siinä tökkii?

    Ja tosiaan toiset ”pedarit”, olkaa toki yhteyksissä. Luen ja julkaisen (luvalla) mielelläni teidän tarinoitanne. Ei tarvitse omalla nimellä kirjoittaa. Sähköposti löytyy tuolta tietoja-osiosta.

    Tykkää

   • Rane

    Mmmh… kertoisitko Huvittunut mitä tässä ny pitäis varoa?!

    Tykkää

 3. Vegetables

  Aina välillä on osunut tämä blogi silmään. Kerran taisin nähdä jossain lehdessä. Virpedin suunnalta tällä kertaa oon luuraamassa kun eräs henkilö siellä muistutti tästä paikasta. Päätökseni pysytellä clearnetin puolella on todennäköisesti tehnyt keskustelualueiden löytämisestä haastavaa. Ainakaan niitä ei löydy mitenkään turhan tiuhaan.

  Menin ekan reilut 20 vuotta elämästäni ilman, että mainitsin asiasta kellekkään. Rupesin tiedostamaan asiaa joskus 13v tienoilla. Olen tällä hetkellä 26-vuotias mies ja olen ”hoitanut” seksuaalisuuttani viimeiset hieman alle 15 vuotta aika lailla sarjisdieetillä. Tarkistin juuri niin löysin itse asiassa yhdeltä koviksistani hentaita vuodelta 2005. Tällä hetkellä koen seksuaalista vetoa (Kuulostaako kummalta ilmaisulta? En ole puhunut tästä ikinä suomeksi) n. 6~35-vuotiaita naisia/tyttöjä kohtaan. Käytännössä iän alareuna ei raahaannu ylös oman ikäni mukana. Olen tunnistanut fantasioissani aika hardcoreja sadistisia ominaisuuksia ~11 vuotiaasta asti. Fetisseihini on osakseen vaikuttanut kotona saamani ”kasvatus”. En kylläkään koe sen vaikuttaneen ikäpreferenssiini.

  Tykkää

  • Tuollainen sadismi pedofiliaan yhdistettynä on aika uusi ja tuntematon asia itselleni. En ainakaan itse tunnista itsessäni mitään sellaista. Haluaisitko kirjoittaa siitä enemmän blogissa julkaistavaksi??

   Tykkää

   • Vegetables

    Enpä siitä erityisesti keksi kirjotettavaa tältä kädeltä. Samaa sadismia se on kun mitä muillakin kuin pedoilla. Ei ole se sarjamurhaajaversio, jota näkyy usein leffoissa. Jos keksit jotain haastattelukysymyksiä tai keskustelun aloitusta tjs. niin voin kyllä vastailla. Se on vain niin arkista itselleni, että en yksinkertaisesti keksi siitä erityisen luovaa kerrottavaa ilman sytykettä. Mikä sinua kiinnostaa siinä?

    Tykkää

 4. Nimetön

  Olen parikymppinen nainen ja päädyin tänne sattumalta. Minua on aina kiinnostanut ihmisen mieli ja psykologia. Minusta on hyvä, että joku uskaltaa puhua näinkin arasta aiheesta ja auttaa ihmisiä ymmärtämään, että pedofilia ja lasten hyväksikäyttö ei aina kulje käsi kädessä.

  Liked by 1 henkilö

  • Rane

   Ovat nuo kuin yö ja päivä, siinä olet oikeassa. Eivät tosiaankaan kulje käsi kädessä.

   Tykkää

 5. Tsaahas

  Minä olen randomsurffari, sellainen joka lukee milloin mitäkin aina hyönteisten psykologiasta neandertalilaisiin, linnunpöntön ergonomiaan ja oman lajin edesottamuksiin. Joskus luen niinsanottujen tavallisten ihmisten blogeja, kunhan ne vain eivät pyöri kaikenlaisen rojun ostamisen ja asettelun ympärillä. En tiedä mistä päädyin blogiisi mutta osa noista Lapsikohteinen -hauista on minun tekemiäni koska en aluksi muistanut blogin osoitetta.
  Joskus taas luen sellaisten blogeja joilla on isommat haasteensa ja joiden täytyy piilotella ja olla muuta kuin omia itsejään koska he eivät sovi jonkun ihmisen aivolokeroihin ja/tai kokisivat epäoikeudenmukaisuutta ja tulisivat nähdyksi täysin väärin jos se olisi kiinni useimpien ”logiikasta” jossa pisteestä A hypätään pisteeseen E ilman sen kummempia perusteluja. Itse saisin äkkiä otsaani leiman ”typerä” jos olisin sellainen kun oikeasti olen koska olen autisti jonka on teeskenneltävä normaalia ja kaikki epänormaaliudet yleensä laitetaan puuttuvan älyn piikkiin.
  Jollekin muulle taas leimat ovat erinimisiä mutta yhtä lailla henkilöstä irrallisia. En anna esimerkkejä etten veisi keskustelua sivuraiteille mutta on paljon ihmisiä joita kukaan ei kuuntele vaan jokainen paiskoo vaan apinanraivolla omia mielipiteitään totuuksina – sitä ei suinkaan jätetty keskiajalle. Ylipäätään yritän kehittää omaa ajattelua etten sortuisi samaan sillä se turhauttaa ja tekee vihaiseksi enkä halua itse olla sellainen.

  Liked by 1 henkilö

 6. Pulla

  Olen psykologian opiskelija ja löysin tänne, kun toinen psykologiksi opiskeleva facebook-kaverini linkkasi aamulehden jutun facebookkiin. Olen jäänyt lueskelemaan sen takia, että aihe on erittäin tabu ja samalla hyvin tärkeä ja vähän puhuttu. Itse havahduin pedofiliaan liittyviin ennakkoluuloihin kun muutama vuosi sitten ylefem teki pienen ohjelman pedofiileista. Olisikohan ohjelman nimi ollut spotlight? Mutta siinä haastateltiin kahta suomalaista pedofiilia (toista nimettömänä) ja silloin itse sain oivalluksen – ei pedofiliaa pysty valitsemaan ja se voi ihmiselle olla valtavan raskas taakka kantaa ja suuri häpeä. Omat ajatukseni kääntyivät silloin. On tosi rohkeaa että pidät tätä blogia ja toivottavasti tätä lukemalla ihmiset saavat joko vertaistukea siitä että eivät ole ajatuksiensa ja halujensa kanssa yksin tai sitten tietoa siitä, mitä pedofilia todella on ja mitä ennakkoluuloja siihen liittyy.

  Tykkää

  • En ole tuota Spotlightin jaksoa nähnyt, mutta olen törmännyt kyllä siihen neitssä olevaan juttuun siitä. Olisi mielenkiintoista nähdä se jakso.

   Tykkää

 7. Mikko

  Ei tämä bloggaaja ole rohkea, jos olisi, ei puollustelisi sairautta vaan hakisi apua.

  Se on muuten paskapuhetta ettei apua saisi: terkkariin itkemään niin psykologin luokse pääsee odottamalla kuukauden pari, kuten muutkin mielenterveysongelmista kärsivät. Jaa ei kelpaa, kun apu ei olekaan päänsilitystä?

  Ole rohkea ja tapa itsesi!

  Tykkää

  • Renzo

   Mistäs olet kuullut että sieltä jotain apua saa ja minkähänlaista sen avun pitäisi tarkalleen olla mielestäsi? Itse olen ollut mielenterveyspuolen asiakkaana ja kertonut kaiken. Hoito on juurikin ollut tuota päänsilittelyä ja rohkaisuja elämään vapaasti, harrastamaan ja menemään ihmisten luokse ym. Mitään sexuaalisten halujen poistavaa lääkitystäkään en ole koskaan saanut. Päinvastoin yhdessäkin lääkepaketissa oli lekuri kirjoittanut varoitustextin ”voi aiheuttaa impotenssia” joten sen lääkkeen hylkäsin. Mitä tuosta voi päätellä. Mielestäni sitä että voin kotonani toteuttaa sexuaalisuuttani itseni ja fantasioideni kanssa.

   Tykkää

   • Mikko

    Totta toki se, ettei kannata tuhlata resursseja sun kaltaisiin sairaisiin jotka ei edes halua parantua, sillä parantuminen vaatii tahdonvoimaa. Niskalaukaus olisi se sopivin hoito ja varmin.

    Sulla ja sun kaltaisilla ei ole oikeutta elää tai toteuttaa itseään. Et ole ihminen, et minkään arvoinen, olet pelkkää paskaa.

    Tykkää

    • Jos tosissasi haluat keskustella, niin voisitko selventää pari asiaa? Minkälaista parantumista ajattelit, joka vaatii tahdonvoimaa?

     Millä perusteella mielestäsi joillain tai ”jonkinlaisilla” ihmisillä ei ole oikeutta elää? Onko mielestäsi ihmisen arvo kiinni siitä, minkälainen seksuaalisuus ihmisellä on? Siitäkin huolimatta, että ei omilla valinnoillaan ole tähän pystynyt vaikuttamaan?

     Tykkää

    • amppari

     Samaa mieltä muuten mutta niskalaukauksella pääsevät liian vähällä.

     Tykkää

  • Pidetäänpäs nämä kommentit asiallisena ja perusteltuina. Saa olla eri mieltä ja ilmaista tunteensa jos haluaa, mutta perustelemattomat jankkaukset ja tarpeettomat loukkaukset aion poistaa.

   Ja itse asiasta, olen kyllä käynyt ammattilaisten kanssa juttelemassa, useampaankin otteeseen. Vaan eipä niillä ole kovin paljoa tietoa, eivätkä pysty mitään ”päänsilittelyä” kummempaa tehdä, jos ei ole mitään suurempia ongelmia. Itse suuntautumista kun ei voi muuttaa.

   Vai onko sulla parempaa tietoa, mitä apua psykologi tarjoaisi ja mihin?

   Tykkää

 8. Terve hetero

  Hah, vai että pedofiili häpeää asiaa: tiedättekö, niin sen kuuluu olla. Sairaan paskan kuuluu hävetä sitä, että on sairas paska, jotta eristyisi yhteiskunnasta, homma toimii niin. Kumpa Suomeen saataisiin virallinen julkinen rekisteri niistä, jotka astuu sentinkin sivuun.

  Tykkää

  • Rane

   Moi Terve Hetero. Olen suomalainen ihna tavallinen mies ja oon pedofiili. Tykkään siis nuorista tyttölapsista. En kuitenkaan halua raiskata ja tuhota heitä. Oma pedofiliani on lapsiin kohdistuvaa hellää rakkautta, ei väkivaltaa.

   Liked by 1 henkilö

  • Rannalla on helppo huudella, kun merellä on hätä. Ajattelisitko noin, jos olisit itse tai poikasi olisi pedofiili?

   Ja tiesitkö, että juuri tuollainen yhteiskunnasta eristyminen on riskitekijä lasten hyväksikäytölle? Onko sinulle tosiaan tärkeämpi vihata pedofiileja kuin suojella lapsia?

   Tykkää

   • Rane

    Mitäpä jos tosiaan TH:n poika olisi pedo. Hän vihaisi ja häpeäisi poikaansa sairaana paskana, ja haluaisi tappaa hänet?! Ei kuuntelisi eikä haluaisi ymmärtää?! kö?!

    Tykkää

    • Tsaahas

     Ei sillä ole poikaa koska ei kukaan jaksa sitä katsella. Siksi huutelee ja älisee pitkin nettiä etsien kohdetta patoumilleen. Surullinen totuus.

     Tykkää

 9. Tsaahas

  Joku muro se ryhtyi täälläkin trollaamaan. Kuule muro, hae apua tai noudata omaa neuvoasi jos itsarit kinnostaa niin kovasti. Eikös se ole niin että sen minkä itse haluaisi tehdä muttei kykene helposti heijastaa muihin.

  Tykkää

 10. Rane

  Ei. Ei sun emailit saavu mulle. En tajua miksi.

  Tykkää

  • Kannattaa tarkistaa roskapostikansio, jos posteja menee automaattisesti sinne.

   Tykkää

 11. Julia

  Minä löysin blogisi lukiessani yleisesti pedofiliasta. Olen sitä tyyppiä joka lukee kaiken käsillä olevan tiedon aiheesta, joka sillä hetkellä kiinnostaa.:) Olen kuitenkin jäänyt seuraamaan blogia säännöllisesti, ja tulen tänne hakusanalla Lapsikohteinen.
  Olen aina ajatellut, että pedofilia on seksuaalinen suuntaus siinä missä homous, ja minua on pidetty jotenkin outona kun olen tämän asian (olen kolmekymppinen heteronainen) joskus ääneen sanonut, ja pedofiilejä puolustanut. Minusta on idioottimaista, että jotkut luulevat että pedofilia on tahdosta kiinni, ja että siihen voisi saada jotain ”hoitoa” ja hups vaan – sen jälkeen pedofiili tykkääkin oman ikäisistä ihmisistä ja on sen jälkeen ”terve”.
  Oletko muuten katsonut elokuvan Little Children? Siinä kuvataan kerrankin hieman pedofiilin tuskaa, ja leimaa jonka pedofiili saa. Itkin silmät päästäni elokuvassa olevan Ronnien takia, vaikka hänetkin kuvattiin välillä tuttuun tapaan jotenkin pahana ja vähintäänkin vähä-älyisenä.
  Olen lukenut blogisi läpi kerran, mutta en muista onko jossain ollut tietoa, kuinka suuri osa pedofiileistä on miehiä ja naisia? Olettamukseni on, että valtaosa on miehiä, vaikka en osaa sanoa mihin tämä oletus perustuu.. Siitä olisi mukava lukea jotain jos löydät.
  Minulla olisi vaikka jos minkälaista ajatusta ja mielipidettä pedofiliaan liittyen, mutta nyt lyö ihan tyhjää kun kerrankin sain aikaiseksi kommentoida!

  Tykkää

  • Enpä ole tuota nähnyt, vaikka olen siitä kuullut kyllä. Täytyy pistää listalle.

   Ei taida olla varsinaista tietoa naispedofiilien määrästä, koska ei ole pedofiilien yleisyydestä muutenkaan kovin hyvää tietoa, mutta yleisesti kyllä ollaan sitä mieltä, että naisia on vähemmän.

   Tykkää

 12. Jenny

  Heippa Nestori. Minä olen myös parikymppinen nainen, ja seurailen blogiasi siksi koska aihe on vain uusi ja mielenkiintoinen. Itse en koe seksuaalista vetoa lapsiin. Mutta arvostan sitä että kirjoitat tuntemuksistasi tänne meidän nähtäväksi! =)

  Tykkää

 13. Dave

  Moi. Olen about parikymppinen mies. Seksuaaliterapeutti ohjasi tänne noin vuosi sitten kun kyselin, mistähän saisin lueskelle pedofiilien ajatuksista. Halusin kaiketi jonkinlaista ”vertaistukea”. Itselläni on myös seksuaalista ja romanttista kiinnostusta lapsiin.

  Nestori, saat olla ylpeä itsestäsi. Mielestäni olet tavattoman rohkea kun olet ottanut pedofilian blogisi aiheeksi. Olet hyvä esikuva meille nuoremmille. Itse olen uskaltanut tulla kaapista ystävilleni, kiitos sinun. Ilman samaistuttavia kirjoituksiasi ja ymmärtäväisiä kavereitani olisin varmasti tehnyt itsemurhan. Olen nyt huomannut, että elämä jatkuu ja haluan nauttia siitä. En enää tahdo satuttaa itseäni, vaan mennä eteenpäin. Vaikka joudun varmasti sulattelemaan pedofiliaa vielä vuosia, jaksan toivoa parempaan tulevaisuuteen.

  Teet aivan mahtavaa työtä. Kiitos.

  Liked by 1 henkilö

  • Kiitos kommentista! Miten ystäväsi reagoivat kaapista ulos tuloon? Hyväksyvästi vai kummaksuen (”ei tostakaan olisi uskonut”)? Tuleeko asia puheeksi vielä nyt jälkeenpäin vai eikö siitä puhuta?

   Olisi mukavaa, jos te lukijatkin osallistuisitte omilla kokemuksilanne, ettei tämä blogi ole liian yksiääninen.

   Tykkää

   • Dave

    Kaapista ulos tuleminen oli suhteellisen mutkatonta, johtuen varmaankin siitä, että kaveriporukkani muodostuu lähinnä mt-ongelmaisista ja LGBT-ihmisistä. Jokaisella heistä on ollut jonkinlaista kamppailua elämässään saadakseen muiden hyväksynnän, joten he pystyivät varmasti samaistumaan tunteisiini ainakin jollakin tasolla. Oman turvallisuuteni vuoksi ongin kuitenkin heistä sen verran tietoa, että kyselin heidän mielipidettään ei-hyväksikäyttävistä pedofiileista ennen kuin tulin kaapista ja totesin, että voin ihan hyvin kertoa heille mikä olen.

    Jokainen kavereistani reagoi yksilöllisesti kun kerroin asiasta. Viideltä heistä sain heti ymmärrystä osakseni ja he uskoivat minua, yksi heistä tosin epäili hieman, että voinko tosiaan olla pedofiili. Hänkin lopulta kyllä uskoi minua ja ymmärtää, etten ole paha ihminen. Osalla heistä oli lisäkysymyksiä ja keskustelimme asiasta pitkään. Yhden kohdalla kommentti oli ”Jaa”, ja kysyessäni onko hän asian kanssa okei, hän totesi ettei hän välitä siitä mikä olen ja sen jälkeen siirryimmekin puhumaan muista asioista, niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Illanvietto jatkui aivan normaalisti ja mukavasti.

    Puhun pedofiliasta kavereideni kanssa aina välillä ja joko omasta tai heidän aloitteestaan. He ovat tarjonneet hurjasti tukea ja ymmärrystä ja kuuntelevat minua silloin kun tunnen tarvetta avautua. Aihe ei ole siis mikään tabu kaveripiirissäni, olen kai siinä mielessä erittäin onnekas. Toivottavasti vielä jonakin päivänä kaikilla muillakin samassa tilanteessa olevilla on mahdollisuus tulla kaapista ulos ilman pelkoa.

    Tykkää

    • Vegetables

     Ohoo. Varsin mainiosti meni. En meinaa itse kertoa kellekkään. On kohtuu todennäköisyys että äitini olisi hyväksyväinen asiasta, mutta vaikka olisinkin sitä mieltä että voisin kertoa hänelle, en halua aiheuttaa hänelle yhtään enempää henkistä rasitusta kuin hänellä on tällä hetkellä. Ehkä ainut tilanne missä voisin kuvitella kertovani jollekin kasvotusten olisi potentiaalisesti pitkänsuuntaisessa parisuhteessa.

     Tykkää

    • Olet kyllä tosiaan onnekas, kun on kaikki mennyt noin hyvin! Oletko mielestäsi kohdannut minkäänlaista syrjintää tämän takia? Tai onko kenelläkään ollut empivää suhtautumista tilanteissa, joissa olet lasten lähellä?

     Tykkää

     • Dave

      Syrjintään en ole törmännyt, onneksi. Jos minua syrjittäisiin, niin katkaisisin varmaan välit tällaiseen ”ystävään”. Minua kohdellaan aivan samalla tavalla kuin ennen kaapista ulos tulemista ja olen siihen tyytyväinen. Joissakin tapauksissa minusta jopa tuntuu, että ystävyyssuhteemme olisivat vahvistuneet kaapista tulemisen myötä.

      En juurikaan vietä aikaa kavereideni kanssa paikoissa, joissa olisi lapsia, mutta silloin kun vietän, niin en ole ainakaan huomannut heidän empivän tai tuskastuvan millään tavalla. Myönnettäköön, että minulla on hieman pelkoja sen suhteen, että he saattaisivat ajatella että ”no niin, nyt se sitten kyttää noita lapsia” tai vastaavaa, mutta en usko että he tekisivät sellaista. En tosin yleensä katsele lapsia ”sillä silmällä” heidän seurassaan, koska koen että se saattaisi olla hieman kiusallista.

      Tykkää

 14. Pauli Kymmenen

  Iso kiitos blogin pitäjälle! Pyrin käymään täällä viikoittain lukemassa asiasta, joka on itselläni jokapäiväistä; seksuaalisesta kiinnostuksesta lapsiin.
  Tämä kiinnostukseni ei ole synnynnäistä. Se on tullut elämääni hiljalleen ja se on voimistunut vuosi vuodelta. Olen noin viisikymppinen ja myönnän olevani pedofiili. Kyllä – olen pedofiili; ja ei – en ole hyväksikäyttäjä.
  Tämä kiinnostukseni ei myöskään ole valinnaista, Miksi ehdoin tahdoin valitsisin kiinnostuksekseni sellaisen asian, joka saa ihmiset vihaamaan minua, leimaamaan minut ja toivomaan jopa kuolemaani?

  Pedofilia on mukana jokaisessa päivässäni. Nähdessäni kauniita tyttöjä, en voi olla katselematta, koska he ovat kauneimpia luomuksia maan päällä. Minulla ei silti ole tarvetta eikä halua tehdä heille mitään. En halua lapsille pahaa. Saatan jopa kiihottua näkemistäni pikkutytöistä, mutta en silti lähde seuraamaan heitä enkä mene kaupan sovituskoppiin runkkaamaan.

  Eri asia onkin sitten se, mitä teen kotonani, omissa oloissani.Se on eri asia ja se on oma asiani. Se ei kuulu muille, koska en vahingoita sillä ketään. Itsekseni surffaan netissä ja katselen pienten tyttöjen – lasten – kuvia. Nautin niistä, kiihotun niistä ja tyydytän itseni niitä katsellen. Fantasioin ilman estoja tai rajoja ja saan siitä seksuaalista nautintoa. Mutta en tee kenellekään mitään.
  Tunnustan olevani koukussa nettiin. Valtaosa ajastani menee koneen äärellä. Katselen kaikenlaisia kuvia pikkutytöistä. Jokainen tyttö on omalla laillaan kaunis, ihana ja haluttava. Jos netissä olisi tarjolla lapsipornoa, käyttäisin sitä varmasti. Tai – tokihan sitä on, mutta sen löytäminen on tehty niin hankalaksi, etten minä sitä löydä.

  Käyn myös chateissä juttelemassa samanhenkisten miesten kanssa. Kyllä – meitä on melko paljon. Tuntuu valtavan vapauttavalta kertoa tuntevansa seksuaalista vetoa lapsiin saamatta junanvaunullista sontaa niskaansa. Piilottelu, salailu ja paljastumisen pelko ovat jättäneet syvät arvet mieleeni. Vuosikausia inhosin ja vihasin itseäni sen vuoksi, että tunnen vetoa lapsiin. Kun tajusin, etten tee enkä tule koskaan tekemään pahaa kenellekään, itseinhoni helpotti. Nyt olen ajoittain jopa sinut mielihaluni kanssa. Silti olisi mukava joskus jutella toisen pedofiilin kanssa avoimesti asiasta.

  Varmasti saan tähän postaukseeni vastauksena kehotuksia tappaa itseni tai muuta yhtä omaperäistä. Kumma juttu…. minä en halua tehdä pahaa kenellekään, mutta silti joku haluaisi tehdä pahaa minulle. Siinä olisi pohtimisen aihetta.

  Tykkää

  • Tuskin saat paskaa niskaasi täällä. Tämä on aivan liian tylsä blogi, jotta ne riehujat jaksaisivat täällä päivystää.

   Kertoisitko lisää tuosta, että kiinnostuksesi ei ole synnynnäistä? Oman kokemukseni mukaan suuri enemmistö on huomannut kiinnostuksensa nimenomaan teininä. Jotkut tosin ovat kertoneet, että vaikka ovat aina pitäneet lapsia viehättävinä, niin eivät ole osanneet tai uskaltaneet ajatella, että kyseessä olisi pedofilia. Varsinkin jos ei ole eksklusiivinen eli pitää myös aikuisista.

   Tykkää

 15. Kaktus

  Hei Pauli, todella rohkeasti kirjoitit vastauksen tähän blogipostaukseen ja omasta seksuaalisesta suuntautumisestasi. Toivon kuitenkin että ymmärrät, että vaikka et itse halua satuttaa ketään, niin katsomalla lapsipornoa olet osallisena siinä, että lasta on käytetty hyväksi ja satutettu. Ruudun kautta oma vastuu on varmasti helpompaa sivuuttaa ja suosittelen sinua lämpimästi käyttämään vain sellaista materiaalia, jonka teossa ei ole loukattu lapsen oikeuksia. Rohkaisen sinua fantasioimaan ja toteuttamaan seksuaalisuuttasi tätä kautta, mutta kehotan sinua olemaan katsomatta lapsipornoa. Vaikka oma kätesi ei ole näitä lapsia koskemassa, tuet sellaista materiaalia katsoessasi lasten hyväksikäyttöä.

  Tykkää

 16. Sinna

  Olen 34-vuotias heteronainen ja löysin erään Facebook-ryhmän keskustelun kautta ensin Pedofiilien puolesta-Facebook-ryhmän sivulle ja sieltä edelleen tähän blogiin. Olen kiinnostunut psykologiasta, mutta pedofiliaan en ole aiemmin perehtynyt oikeastaan lainkaan. Ensimmäinen, vaistomainen reaktio minullakin oli vastenmielisyys ja pelko kun aloin sivua selailla. Juurikin siksi, että se on se asia mitä meille pedofiliasta opetetaan, että pedofiilit ovat automaattisesti lapsia raiskaavia hirviöitä. On ollut silmiä avaavaa ja mielenkiintoista lukea blogiasi ja muiden kertomuksia. Se on saanut ymmärtämään, että pedofilia on seksuaalinen suuntautuminen kuten homouskin, elämä sen kanssa vain on varmasti paljon vaikeampaa. Ymmärrän myös todella hyvin, ettei sen kanssa noin vain tulla kaapista ulos. Sivullisille pelko kuitenkin helposti jää, vaikka uskoisikin, ettei toinen aio tai halua lasta vahingoittaa. Vastenmielisyyttä tunnen enää lähinnä näitä ”kaikki pedofiilit pitäisi tappaa”-kommenttien lähettäjiä kohtaan, mutta tyhmyydelleenkään ei ihminen ikävä kyllä yleensä paljon voi.. Teet todella tärkeää työtä. Aihe mieluusti lakaistaisiin maton alle, joten ainoa mahdollisuus saada aikaan muutos, on pitää niin kovaa melua, ettei se onnistu. Varmasti seuraan blogia jatkossa ja valistan myös kanssaihmisiäni. 🙂

  Liked by 1 henkilö

 17. Olen kolmekymppinen nainen ja käynyt lukemassa blogiasi aina silloin tällöin. Keväällä 2015 perustettiin Helsinkiin seksuaalirikoksia ennaltaehkäisevä työryhmä, jonka tarkoitus on juurikin parantaa palveluja, antaa oikeaa asiallista tietoa esim. pedofiliasta ja tuoda asiaa esille, ennaltaehkäisevästä näkökulmasta. Toki myös palvelujen parantamista heille, jotka ovat toteuttaneet lapseen kohdistuvan seksuaalirikoksen, mutta eivät halua tehdä sitä uudelleen. Tällä hetkellä työstämme seminaaria aiheesta sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä keräämme listaa ammattilaisita, jotka ottavat mielellään vastaan lapsiin kohdistuneen seksuaalisen kiinnostuksen omaavia asiakkaita.

  Tykkää

 18. Aldos

  Hei kaikki lukijat!
  Olen 60 vuotia pedo,joka ei ole koskaan käyttänyt hyväksi tai edes lähennellyt lapsia. Minä ihailen tyttöjä n. 7-9 vuotta. En osaa sanoa miten tämä on alkanut; tai toisin sanoen kun seksi alkoi joskus murrosikäisenä kiinnostaa, niin ikähaarukka on pysynyt siitä asti samana.
  Blogiasi olen lukenut ihan alusta asti. En muista kyllä, miten sen löysin. mutta kaikki jutut olen lukenut. Olen myös käyttänyt tor-verkkoa niin kauan kuin se ollut olemassa.
  Tunnustan, että käytän kyllä ns. lapsipornoa… Puolustukseni korostan, että en halua nähdä yhdyntöjä tms. mutta kylläkin kuvia ja videoita tytöistä, jotka näyttävät kyllä kaiken. Varsinaista kulta-aikaa minulle oli aika, jolloin lapsiporno oli aivan laillista Euroopassa. Ostin Saksasta ja Hollannista lehtiä, joissa ihanat tytöt olivat alasti ja näyttivät kaiken mahdollisen. Muistaakseni vuoteen -86 mennessä kaikki kiellettiin eikä kuvalehtiä enää saanut. Hävitin koko kokoelmanani, kun Suomessa takautuvasti kiellettiin jopa lapsipornon hallussapito, vaikka lehdet olivat pohjoismaissa olleet ihan vapaasti ostettavissa. Ruotsissa laki meni vähän toisin l. kaupallisen lapsipornon halluspito sallittiin eli takautuva kielto ei tullut, kuten meillä.
  Sitten olin jonkin aikaa ilman, kunnes tuli Internet. Sieltä latasin sitten Usenet-verkosta tuttuja skannattuja kuvia. Varsinainen kulta-aika oli, kun Neuvostoliiton hajottua sinne syntyi studioita, jotka tuottivat poseerauskuvia 7-15 tytöistä. Imutin kaiken alle 10v kuvat. Minulla on kovalevyillä tuhansia kuvia tytöistä, mikä on toki laitonta. Mutta en oikeasti tunne syyllisyyttä. Näitä tyttöjä ei tiettävästi ole käytetty muutoin hyväksi ja heitä on kuvattu vanhempien luvalla. Varmasti voi moralisoida, tekivätkö he oikein ja olen vitun pedorunkkari, mutta minä ole hyväksynyt tämän tilanteen ja elän näin. En koskaan voinut mennä naimisiin, kokea läheisyyttä ja elämäni olen elänyt toisia vahingoittamatta, niin en välitä, mitä muut tästä ajattelevat.
  Blogisit, eli Nestori M. on pysynyt ja kykynee olemaan ilman ”lapsipornoa”. Kunnioitan sitä, minä en pysty.

  Tykkää

  • Aki

   Sama tilanne mulla, olen lapsiporno addikti. Kuvia tytöistä löytyy helposti darknetistä. En laita ikääni tähän, mutta olen Aldosta huomattavasti nuorempi. Huomasin olevani pedo 16 vuotiaana, kun kiinnosti vain nuo 7-10 vuotiaat tytöt. Ihastuin mun siskon kavereihin, kun se oli tuon ikäinen. Erityisesti yks Tiina. Se oli sellainen oikea pimu, pitkä vaaleat hiukset avoimenaan. Kasvot niin nukkemaisen täydelliset. Semmon ihanan ruusuine suikea suu. Pääsin kerran leikin varjolla nuuhkimaan hänen pehmeitä hiuksiaan. Hän tuoksui ihanalta, sellaiselta makealta sitruunalta.
   En oo koskaan käyttäny ketään hyväks, eikä mulla ole ollu koskaan tyttöystävää. Ei se olis mitenkään mahollistakaan, kun olen tämmöinen. Kauheet halut on ja oon keränny monta gigaa lapsipornoa. Semmoisia kuvia alostomista pikkutytöistä, joilla seksikkäät vaatteet ja ne kuvasarjoissa ne strippaa ja suuren osan ne on alasti eri asennoissa. Oon mä monta kertaa hävittäny kaikki kuvat ja sitte menee muutama päivä kun lataan taas uusia. En pääse siitä eroon, paitsi varmaan jollain kemiallisella kastraatiolla, kai se olis ratkasu. Mutten mielestäni tee kellekään haitaa kattomalla ja tyydyttämällä noilla kuvilla. Paljon munkin kaltasia on ja oon kirjoitellu monen ulkolaisen tyypin kanssa, joilla samanlaiset harrastukset. Voi sielä olla suomalaisiakin, kun nimimerkin suojassa ollaan. En tiedä, kun ei semmosta kannata muutenkaan paljastaa. Kai nää on niitä lehdissä kirjoiteltuja pedofiilirinkejä. En oo kyllä mitään kauppaa käyny, kun ne tarjoukset on todennäkösesti FBI tai jonkun muun tahon ansoja.
   Kiitos Nestorille kuitenkin tästä blogista. Säntillisesti käyn kattomassa onko tullu mitään uutta tänne. Mielenkiintosta on lukee tutkimuksista muun muassa. Kellekään en oo tullu kaapista töissä nauran mukana kavereitten naisjutuille ja kehun jonkun meidän naisen persettä asiaan kuuluvasti. Olen valehdellut että seurustelen. Kiitos että sain kirjottaa. Oon talvilomalla ja vähän kännissa kun eilen tuli otettua sillai kunnolla. Se on moro kaikille!

   Tykkää

   • Seppo

    Syy miksi on korkea aika lopettaa laittoman materiaalin katsominen on se, että olet ilmoittanut harrastuksestasi julkiselle nettisivulle, jota vahtivat myös nämä pedofiilinmetsästäjät, joille nettivihjeen tekeminen on varmasti tuttua. Poliisille taas ei ole mikään ongelma selvittää IP-osoitettasi.

    Toisekseen, lataamalla kuvia validioit niiden levittäjien ja tuottajien toimintaa olemalla osa yleisöä. Jokainen klikkaus on viesti, että kuvien levittäjän toimia arvostetaan ja se kannustaa heitä jatkamaan. Jokainen klikkaus on kuin ”like” Facebookissa. Laittoman materiaalin kuluttaminen on myös loukkaus hyväksikäytetyn lapsen yksityisyyttä kohtaan. Tee moraalinen valinta äläkä ole osa yhteisöä, joka hyväksyy lasten hyväksikäytön ja jota varten kuvia levitetään. Maailmassa on miljoona muuta moraalisesti kestävää harrastusta, joilla täyttää aikansa, jotka ovat kehittävi, joiden takia ei tarvitse pelätä joutuvansa oikeuteen ja joiden harrastaminen ei vaadi lapsiuhria.

    Olen itse hyvin lähellä lähettää tästä ketjusta nettivinkin, koska ne jotka eivät pysty pitäytymään erossa kuvien katselusta, eivät mielestäni myöskään hallitse halujaan ja voivat näin olla vaaraksi myös lapsille, jos tilanne on otollinen. Lisäksi kenenkään ei pidä luoda kysyntää lapsen hyväksikäyttöä esittävistä kuvista. Juuri tämän vuoksi se on laitonta.

    Tykkää

    • Aldos

     ”Olen itse hyvin lähellä lähettää tästä ketjusta nettivinkin, koska ne jotka eivät pysty pitäytymään erossa kuvien katselusta, eivät mielestäni myöskään hallitse halujaan ja voivat näin olla vaaraksi myös lapsille, jos tilanne on otollinen”
     Olen tässä nyt yli 60 vuotiaaksi elänyt, ja kuten tuossa kommentissa kirjoitin, en ole lapsiin koskenut enkä koske. Mielipiteesi halujen hallinnasta on ihan omasi. Poliisi saa kyllä varmasti tehdä aika paljon töitä löytääkseen minut tor-verkon ip-osoitteen perusteella.
     Sitten on toinen asia, ovatko alastonkuvat tytöistä hyväksikäyttöä? En minä, eikä käsittääkseni nimimerkki ”Aki” kirjoittanut mitään kuvista, joissa esiintyisi hyväksikäyttöä. Minulla on kaupallisesti tuotettuja, aikanaan LAILLISESTI tuotettuja kuvia alasti esiintyvistä lapsista, joissa ei esiinny aikuisia eikä mitään seksivälineitä. Eikä varmaan normaali hetero välttämättä näkisikään niissä mitään seksiin viittavaa. Mutta turhahan näitä on toista kertaa kirjoittaa, jos et viitsinyt edes alkuperäistä kommenttiani lukea. Kun käsistyksesi on, että koska katson kuvia, niin olen sen vuoksi vaarallinen ja hyväksikäyttäjä. Uskon että asia on monen kohdalla päinvastoin, kuvat ja videot pitävät kaidalla tiellä.

     Tykkää

     • Seppo

      Pelkät alastonkuvat eivät välttämättä ole edes laittomia, riippuen toki siitä onko lapsia ohjailtu poseeraamaan ja strippaamaan kuin pornomalleja, milloin kyseessä on yksiselitteisesti hyväksikäyttö. Käsittääkseni ainakin yhdysvalloissa esim. nudistikuvat ovat laillisia, koska niissä kuvataan alastomia lapsia ei-hyväksikäyttävissä olosuhteissa, mutta en tiedä miten suomessa asiaan suhtaudutaan. Itselleni tällaiset ei-hyväksikäyttävät kuvat eivät ole ongelma. Lähinnä minua riepoi Akin kommentti, josta ei käy mitenkään ilmi, että hän olisi tehnyt periaatepäätöksen olla koskaan toteuttamatta halujaan. Päinvastoin, hän kertoo aktiivisesti lataavansa hyväksikäyttökuvia ja vuorovaikuttaa asiaan vihkiytyneillä foorumeilla, joilla käyttäjät ”vakuuttelevat” toisilleen, että heidän toimintansa on täysin harmitonta. Lisäksi hänen viestistään saa vaikutelman, että hän hakee hyväksyntää toiminnalleen, samoin kun saa sinunkin viestistäsi. Tällaiselle materiaalille ei pidä luoda kysyntää missään muodossa. Se on kiellettyä samasta syystä, kuin varastettuun tavaraan ryhtyminen. Välikäsien kautta ketjun päässä on uhri, joka tässä tapauksessa on lapsi, jonka seksuaalisesta hyväksikäytöstä levitetään kuvia ympäri maailmaa. Tällainen kulttuuri tappoi Parafiliat osion Psychfoorums.com sivustolta, koska osa käyttäjistä vaihtoi yksityisviesteillä lapsipornoa ja kyseinen osio suljettiin ylläpidon toimesta. Moni tunteidensa kanssa painiva ”suoraselkäinen” pedofiili jäi tämän vuoksi ilman tervehenkistä ja tukevaa foorumia. Tämänkin sivun tarkoituksena on ymmärtääkseni tukea pedoofiilejä käsittelemään omaa seksuaalisuuttaan ja levittää puolueetonta tutkimustietoa aiheesta, ei tarjota foorumia, missä aktiivisesti rikolliseen toimintaan osallistuvat voivat hakea toisiltaan hyväksyntää.

      Minuakin ärsyttää yhteiskunnan hysteerinen suhtautuminen pedofiliaan, mutta se ei tarkoita sitä, että hyväksyisin rikosten tekemisen. Netti on täynnä kuvia jenkkien ”beaty pageanteista” nudistikuviin ja taidekuviin, jotka eivät kuvaa seksuaalista hyvksikäyttöä, mutta varmasti vetoavat pedofiiliin. Mielikuvituskin on käytettävissä. Miksi pitää työntää päänsä sinne kaikkein pimeimpään kolkkaan ja tukea lasten hyväksikäyttöä? Sitä en ymmärrä enkä hyväksy, kuten ei mikään moderni yhteiskunta. Luulisi elämän olevan helpompaa, kun ei tarvitse kokea jatkuvaa vainoharhaa poliisista. Itseäänkin lienee helpompi kunnioitta, kun ei osallistu hyväksikäyttävään toimintaan, edes välillisesti.

      Akille terveisä, että minä en ole tätä ketjua minnekään ilmoittanut (ainakaan vielä), mutta jos et kommentionut tor-verkon takaa, niin kannattaa pikaisesti poistaa kuvat ja ottaa selvää miten esim. CCleanerilla saa jäljet hävitettyä ylikirjoittamalla tyhjän tilan kiintolevyltä ennen kuin Parantaiset ym. lynkkaajat näkevät viestisi. Pelkkä poistaminen ei nimittäin auta mitään poliisin ollessa vastassa. Liikutaan kuitenkin sellaisen aihepiirin ympärillä, että wordpress suorastaan haluaa luovuttaa IP-osoitteen viranomaisille. Ja kannattaa hankkia myös tilalle joitain mielekkäitä harrastuksia. Pedofilia on osa sinua, mutta sinä et ole pedofilia. Älä anna sen vallata suurta osaa elämästäsi ja viedä sinua tilanteisiin, mihin et halua joutua.

      Tykkää

      • Aki

       Kuules ny Seppo tai kuka nyt sitten ootkaan. Asiahan on niin,että mä en oo käyttäny ketään hyväksi. Eikä tartte uskoo, mä voi olla vaikka kuka juttu lehis tai houkuttelen lapsii tuolla tarhan aidan takana. No en. Mutta lapsipornon käyttäjä olen. Se on mun ainoo keino saada tyydytystä. Mulla on siihen oikeus sano laki mitä tahansa. Mulla ei oo mitään muuta. Jos mä en lataa noita kuvia netistä niin joku muu lataa. Ei siellä ole mitää markkinoita tai semmosia jossa liikkus isot rahat, vaikka semmosta paskaa joskus saa lukee. Jos semmoset lapsiporno tuotannot olisi oikeasti olemassa niin sitten niitä olisi liikkeellä piraattina vaikka kuinka mutta kun ei oo. Jotkut pedot on kuvannu niitä itse ja sitte on sitä mikä ennen laki muutoksia on tehty.
       Mä en välitä vaikka lapsi pornon halusapito on kielletty. En aio kiinni jäädä, enkä tiedä miten ne sen tekis kun ei kukaan tiedä kuka mä oon. Ja jos jäisinki kiinni niin mitä sitten Saisin sakot ja siinä se. Ei haittais mua yhtää tässä paskassa maailmassa.

       Tykkää

       • Seppo

        Ei sinulla kyllä ole mitään oikeutta. Kuten sanottua, latailusi kannustaa materiaalin levittäjiä/tuottajia kommunikoimalla heille, että materiaalille on kysyntää ja että materiaalissa kuvattu lasten hyväksikäyttö on hyväksyttävää. Lisäksi se loukkaa kuvien lasten oikeutta yksityisyyteen, koska he eivät ole antaneet suotumustaan kuvien levittämiselle. Vaikka siellä on muitakin latailijoita, niin olet silti osa ongelmaa. Oletko sitä mieltä, että jos sinusta olisi otettu vastaavaa materiaalia lapsena, niin olisit ok sen kanssa, että se olisi ihan julkisesti kaikkien nähtävissä? Täällä on aika moni muu maininnut ihan laillisista keinoista saada tyydytystä, joten se ei tosiaan ole ainoa keino. Sanot, että olet addikti. Onko sinulla elämässäsi työn lisäksi mitään muuta, kuin kovalevyn täyttäminen laittomalla pornolla? Onko sinulla mitään muita kiinnostuksen kohteita, joilla voisit korvata pornon katsomisen ja mistä saisit mielihyvän tunteita elämääsi?

        Tykkää

        • Aki

         Toi sun kannustus teoria on aika tuulesta temmattu kun eihän ne mihinkään tuu tietoon kuinka paljon sielä ladataan. En rupee sulle selostaan mitä verkkoa mä käytän muttei siellä ole mitään systeemia josta joku näkis kuinka paljon mitäkin lataa, se on fakta. Alota vaik wikipediasta darkneteistä niin syntys jonkinmoinen käsitys asioista. Ja mä oon addikti koska mulla ei oo mitään muuta mahollisuutta seksiin. Mä oon ratkassu sen tällä tavalla. Jos jolleki muulle riittä jokkut muotilehti kuvat niin so mä haluun jotaki muuta !!!

         Tykkää

         • Aki

          Ja lisäks mä haluun sanoo et monelta hyväks käytöltä ois vältytty jos ne hemmot ois päässy käsiks pornoon , todella monelta. Oon saletti et täälläki tätä ketjuu lukemassa käyttää tai haluis päästä käsiks pornoon muttei tietämys riitä.

          Tykkää

         • Aki, on aika itsekästä perustella lapsipornon lataamista sillä, että ”lailliset ei riitä” sulle. Netti on täynnä myös laillisia kuvia ja videoita lapsista. Niistä voi oilla suhteellisen varma, ettei niille lapsille ole tehty mitän pahaa kuvien ulkopuolellakaan. Kenelläkään ei ole oikeutta pornoon, eihän vain vähän aikaa sitten edes suurin osa normoista käyttänyt pornoa.

          Tykkää

         • Seppo

          Siitä darknetistä: http://darkwebnews.com/dark-web/fbi-hacked-tor-and-taken-down-a-child-pornography-site/ Tiedä vaikka sinunkin ip-osoitteesi olisi päätyy vielä kotimaan viranomaisille FBI:n lähettämänä…

          Sen sivuston ylläpitäjä vähintään on tietoinen kävijämääristä. Tämän materiaalin levittäminen on tuottamisen jälkeen suurin ongelma, johon sivuton käyttäjät joko syyllistyvät itse, tai ainakin kannustavat sivuston ylläpitäjää. Kuten sanoin, vaikka osallisuutesi passivisena katselijana on vain yksi monien muiden joukossa, toimintasi on silti osa ongelmaa.

          Addiktiot eivät ole terveitä. Monta gigaa kuulostaa siltä, että olet omistanut koko elämäsi tämän materiaalin keräämiselle ja se suurinpiirtein määrittelee elämäntarkoituksesi. Maailmassa on miljoona muutakin asiaa, kuin kerätä lapsipornoa, mihin voi käyttää rajallisen elämänsä. Lue kirjoja, retkeile, matkaile tai osta kaukoputki ja tutki tähtiä, mitä vaan mistä saat mielihyvää. Seksuaalisuuden tyydyttämiselle taas on käytettävissä myös niitä moraalisesti kestäviä keinoja, kuten jo monet ovat sanoneet.

          Tykkää

   • Ota vastuu itsestäsi

    Tästä voisi olla apua:
    http://www.otanvastuun.fi/

    Tykkää

 19. En keksi parempaa ;)

  Moi. Olen yksinäinen pedofiili Suomesta. Eipä tuota tarkemmin kehtaa määritellä. Blogisi löysin, kun etsin sen Aamulehden jutun jälkeen. Luin sitten kaikki blogaukset alusta lähtien.
  Saan lukemisesta mukavaa henkistä tukea. Monet itseäni koskettavat asiat ovat tulleet täällä esille. Erityisesti se, että nuorena tämä jää päälle, eikä sitä saa pesemällä pois.
  Minä olen varmasti sitä vihatumpaa pedosakkia, jos nyt vastenmielisyyden määrää voi jotenkin mitatata, satun tykkäämään pojista. Hyväksikäyttäjä en ole, enkä lapsiin koske. Hakeudun kyllä lasten seuraan, ja tämä varmasti kiehauttaa nämä petojen metsästäjät, valmennan myös poikia eräässä lajissa, jonka aktiiviharrastaja itsekin olen. Eipä vain tulisi mieleenkään käyttää hyväkseni näitä poika, joista pidän aivan tavottomasti. Surullista kyllä, on siellä monta ihastusta ollut, mikä saa välillä ajatukset sille tolalle, että lopetan koko valmennuksen. Mutta vaakakupissa kallistun sille kannalle, että se pitää minut kuitenkin paremmassa henkisessä kunnossa, kuin etten voisi olla poikien kanssa tekemisissä.
  Mitä sitten edellisiin tulee, niin eräällä tasolla hyväksyn kyllä kuvien katselun. Ei, en pidä hallussani tai katsele lapsipornoa. Olen tilannut ja pidän hallussani materiaalia avainsanalla FKK. Sitä suosittelen muillekin laittomuuden korvaajaksi. Laillista, nudismia, videoita ja kuvia söpöläisistä iloisessa toiminnassa!

  Tykkää

  • Mukavaa, että kommentoijissa on näin monia niitä, jotka ovat varmoja, etteivät ole hyväksikäyttäjiä. Toivottavasti blogista on apua myös siihen, ettet tunne olevasi yksin kiinnostuksesi kanssa. Haluaisitko (tai muut lukijat) jutella enemmän näistä asioista? Olisiko yleiselle keskustelusivustolle kysyntää?

   Tykkää

   • Seppo

    Uskoisin, että on. Ainakin tuo psychforumin parafiliat- osio oli melko aktiivinen palsta. Toki kielenä oli englanti, jolloin yleisöäkin oli enemmän. Pääasiassa keskustelijat olivat pedofiilejä, mutta myös muita parafilioita käsiteltiin. Minusta olisi hieno jos tarjolla olisi anonyymi palsta, mikä olisi helposti löydettävissä, niille jotka painivat ajatustensa kanssa yksin. Parhaimmillaan tällaisenen palstalla auttaa parafilioista kärsiviä käsittelemään tunteitaan ja estää rikoksia stressin, syrjään vetyätymisen yms. riskitekijoiden lievittymisen kautta. Palstan linjan on kuitenkin oltava tiukka. Psychforumilla oli ko. osion yläreunassa punainen banneri, jossa sanottiin, että todisteet rikollisesta toiminnasta ilmoitetaan viranomaisille. Tästä huolimatta, jotkut vaihttelivat kuvia yksityisviestein…

    —-

    En ole vielä vastannut tämän postauksen kysymykseen, joten kerrotaanpa jotain: Olen 31 vuotias mies. En ole pedofiili, mutta minulla on, tai ainakin on ollut hebe/efebofiilisiä tendenssejä, jotka ilmenivät teini-ikäisten tyttöjen kuvien katselemisena, joista osa oli laittomia ja josta olisin ehdottomasti aikanaan ansainnut rangaistuksen. Ikähaarukkana yritin pitää 16-18-vuotta suomen suojaikärajan perusteella (kuvissa toki laitonta). Todellisuudessa en voi tiettää minkä ikäisiä kuvien tytöt oikeasti olivat ja tämä on aiheuttanut myöhemmin itseinhoa sen lisäksi, että minua yleisesti ottaen kaduttaa toimitani laittomuus todella paljon. Sille kun ei ole mitään hyväksyttävää tekosyytä. Kärsin myös pakko-oireisesta häiriöistä, koska vellon suhteettoman paljon kiinni menneisyydessäni. Olin 26 kun havahduin, että toimintani ei ehkä ole aivan normaalia ja sain totaalisen hermoromahduksen. En ole koskaan yrittänyt lähestyä alaikäisiä teinityttöjä seksuaalisessa mielessä, enkä aio. Minulla on ollut parisuhteita omaan ikäluokkaani kuuluvien naisten kanssa. Edellinen valitettavasti kariutui, ei suoranaisesti menneisiin hölmöilyihini, joista tyttöystäväni oli tietoinen, mutta siihen että minulla oli heikompi jakso pakko-oireiluni vuoksi, jolloin itsesyytökset tekivät minusta käytännössä toimintakyvyttömän.

    Tällä palstalla pyörin lähinnä siksi, että saan omille ongelmilleni perspektiiviä. Loppujen lopuksi lienen siis seksuaalisuudeltani normien sisällä, mutta olen tehnyt jotain, joka jollain tasolla lähentelee samanlaista tabua kuin pedofilia. Ainakin siitä on vaikea puhua kahvipöydässä ilman lynkkauksen pelkoa. Täällä ja muilla palstoilla on saanut huomata miten paljon huonompiakin elämänkortteja on ihmiset saaneet ja tunnen myötätuntoa pidättyväisiä pedofiilejä kohtaan. Ihmisen seksuaalisuus ja parafiliat alkoivat myös kokemusteni jälkeen kiinnostaa ja olen jonkin verran editoinut englanninkielistä Wikipediaa seksuaalisuutta käsittelevien aiheiden ympärillä. Tätä blogia käyn satunniasesti vilkuilemassa, mutta enpä aiemmin ole kommentoinut, muuten kuin tuossa yllä.

    Isot propsit Nestorille vaikean asian nostamisesta esille.

    Tykkää

   • Aldos

    Kyllä suomen kielinen palsta voisi olla hyvä olemassa. Minä olen enemmän ollut saksalaisilla sivuilla. Niissä ei niin paljon sensuroida, muttei tietenkään mikään materiaalin tai linkkien jakaminen ole sallittua.
    Onhan se niin, että vain me pedofiilit kykenemme aidosti keskinäiseen myötätuntoon. Vaarana ovat sitten nämä sinne tunkevat moraalitrollit ja munanleikkaajat, joten ylläpito olisi senkin vuoksi välttämätön. Kyllä minäkin ylläpitäjäksi voisin ryhtyä, uskoisin onnistuvani tekemään sen täysin anonyymisti, riippuen tietenkin millaiselle alustalle palsta laitettaisiin. Tarkoitan, ettei ole tor-verkon estoa, kuten aika monessa paikkaa jo on. Esim. suomi24 tunnistaa exit-nodet, eikä sinne voi aidon anonyymisti kirjoittaa, kuin VPN kautta.

    Tykkää

 20. Erkko

  Olen yli 60 vuotias eläkkeellä oleva mies, naimisissa ja lapset jo maailmalla. En ole pedofiili, mutta minusta melkein tuli sellainen tai ehkä olinkin jonkin aikaa. Eräässä elämänvaiheessa, kun olin henkisesti huonossa kunnossa ja porno otti tärkeän osan maailmassani.

  Pitkään jatkunut suhde erään naisen kanssa oli päättynyt, hän oli pettänyt minua jo vuoden, kun sain sen selville ja hän myönsi asian näin olevan. Aloin vihata koko naissukupolvea ja vetäydyin yksinäisyyteen. Kiersin työssäni paljon maailmaa ja ostin joka reissulta pornolehtiä. Aluksi se oli tavallista pornoa, mutta se ei tuntunut riittävän ja seuraavaksi ostin kaikenlaisia poikkeavuuksia sisältäviä julkaisuja. Siihen aikaan Saksassa oli myynnissä myös lapsipornoa. Ne olivat omassa osastossaan suurissa ”pornomarketeissa”, eri maut oli jaettu eri hyllyihin. Sellaisia kauppoja ei Suomessa ollut, ostoskärryt otettiin sisään mennessä ja itsepalvelu pelitti, välineitä, filmejä, lehtiä, mitä kaikkea voi kuvitella.

  Ostin sitten ensimmäisen Lolita-lehden. Siinä oli juttuja ja kuvia lasten hyväksikäytöstä. Jäin siihen koukkuun ja ostin aina vain lisää samanlaista. Lehtiä oli monen laatuisia, parhaiten tehtyjä ja hyvälle paperille painettuja olivat tanskalaiset. Ostin myös runsaasti 8mm kaitafilmejä, siihen aikaan ei ollut edes vielä videoita olemassa. Tarkemmin sisältöä kuvaamatta, tuli nähtyä kaikki, mitä lapsipornoon liittyy tyttölasten hyväksikäytön suhteen. Hollantilaisissa lehdissä oli myös paljon ”asia”-artikkeleita, joissa perusteltiin lasten hyväksikäyttöä ja siitä tehtiin luonnollinen asia, koska lapset tarvitsevat seksiä siinä kuin aikuisetkin. Aloin itsekin uskoa sitten siihen ja uskoin että muunlaiset väitteet ovat vain viktoriaanisen ajan keksintöä, puritaanista typeryyttä. Pienet tytöthän nauttivat noissa kuvissa, eikä heille tehty mitään pahaa.

  Suunnittelin jo mielessäni, miten saisin tavattua tytön, josta saisin salaisen tyttöystävän ja fantasioin seksistä hänen kanssaan. Koin, että nuoret tytöt olisivat luotettavia ja puhtaita, jotka eivät ole vielä ehtineet pilaantua, kuin hedelmillekin käy. Aikuiset naiset ovat näitä pilaantuneita niin ruumillisesti kuin henkisestikin.
  Voi olla että olisin todella mennyt siihen hyväksikäyttöön saakka, sellaisessa pimeydessä elin. Pelastava enkeli ilmestyi, josta tuli nykyinen vaimoni. En kerro missä ja miten hänet kohtasin, mutta hän sai minut uskomaan itseeni. Aloimme seurustella, mutta samanaikaisesti käytin vielä lapsipornoa omissa oloissani. Se alkoi kuitenkin pikkuhiljaa tuntua väärältä. Ajatukset alkoivat kirkastua pikkuhiljaa, ei ollenkaan yhtäkkiä. Eräänä viikonloppuna, kun hän oli käymässä vanhempiensa luona, aloin suuren hävitystyön. Laitoin kaiken pornoni mustiin muovisäkkeihin. Kaadoin sekaan jäteöljyä ja vein kaiken kaatopaikalle.

  Seurustelu jatkui ja vuoden päästä menimme naimisiin. Olemme olleet nyt yhdessä yli 30 vuotta. Olemme edelleen onnellisia. Vaimolleni en ole koskaan tästä asiasta kertonut.

  Uskokaa itseenne ja kokeilkaa, pystyisittekö kuitenkin suhteeseen ihan ikäistenne naisten kanssa. En väitä, että tämä toimisi tai parantaisi pedofiliaa kaikilla, mutta uskon, että joillakin mahdollisesti tilanne on samanlainen kuin minulla, ja kysymys on vahvasti henkisestä ongelmasta, josta voi selviytyä.

  Tykkää

  • lauro

   Hei. Oli mielenkiintoista lukea tarinasi. Minulla on myös ollut aikuissuhteita ja olen sua vain vähän nuorempi. Kysyisinkin heti alkuun miten olet pystynyt unohtamaan pikkutytöt täysin. Vai oletko. Itselläni kun oli eka suhde naiseen niin tämä kiinnostukseni kulki koko ajan siinä rinnalla ja keräsin kaappiini mm neulelehtiä joita sitten salaa katselin kun vaimoni oli muualla.

   Siinä kävi sitten niin että vaimoni sattuikin löytämään ne lehdet ja se oli varmasti osaltaan syy miksi sitten ero tuli. Oli myös toinen ja kolmaskin suhde. Mutta aina se kiinnostukseni pikkutyttöihin kulki mukana. Sen toisen suhteen naisen kanssa kun teimme kävelylenkkejä hänen koiran kera tai että olin sen koiran kanssa välillä yksinkin lenkillä niin aina törmäsin jossain pikkutyttöihin kävellessäni ja en saanut silmiäni irti heistä. He näyttivät niin mielettömän söpöiltä.

   Kaiken kaikkiaan voi sanoa että elin koko ajan jotain kaksoiselämää ja aina piti salata kaikin keinoin sitä pedofiilista kiinnostustani. Nyt kun elän tätä vuotta ja tässä iässä niin en enää aio yrittää mitään naisuhdetta sillä pärjään aivan hyvin masturbaatiolla ja nonude kuvilla jotka ovat laillisia ja ei tarvitse pelätä. En koskaan sorru mihinkään lapsipornoon. Se jopa iljettää minua koska tiedän lapsien joutuneen rikoksen kohteeksi. Muistan kyllä ne super8 filmit joita oli. Järkyttäviä.

   Tykkää

   • Erkko

    Tilanne tuli päälle siinä vaiheessa, kun petyin niin täysin naisiin. Eli sen tilanteen jälkeen, kun selvisi, että minua petettiin, minusta tuli pornon suurkuluttaja. Sitten ajauduin lapsipornoon. En osaa sanoa, olinko sitten jossakin psykoottisessa tilassa, hommaa kesti noin 2 vuotta. Kyllä minä aluksi vielä kaipasin maailmaa, josta olin luopunut, mutta jotenkin pääni palasi takaisin raiteilleen ja ihmettelin, miten saatoin olla tuollainen. Se hiipui pois, enkä enää tuntenut sairaalloista kiinnostusta lapsiin. Kyllä se silloin raastoi mieltä eniten, kun tyttäreni syntyi. Silloin mietin,että jos joku joskus tekisi saman hänelle, kuin olin itsekin joskus suunnitellut. Niin ei onneksi tapahtunut. Eli onhan se jäänyt takaraivoon, mikä on yksi syy, miksi tätä blogia olen lukenut. Kun kuitenkin koen ymmärrystä heitä kohtaan, joilla tämä asia on koko ajan päällä. Olen ajatellut sen jälkikäteen kuitenkin niin, että minulle tytöistä tuli jonkinsortin käyttöesineitä se pornon kautta. En kyennyt ajattelemaan naissukupuolta oikein ihmisenä, vaikea selittää paremmin.

    Tykkää

 21. amppari

  Youtuben kautta eksyin tänne ja olen äimistynyt että Suomessa voi olla laillista ylläpitää pedofiliamyönteistä blogia. Ja vielä ihan häpeilemättä käyttää jukisesti junnuviisuissa esiintyviä lapsia seksuaalisesti hyväksi. En tiedä edes miksi vaivauduin kommentoimaan.

  Tykkää

  • videoiden katselija

   Kunhan olet äimistykseltäsi selvinnyt niin ei tarvitse kuin etsiä niin löytyy maailmaltakin vastaavia blogeja. Suomi kuuluu EU:hun joten ei täällä voi olla mitään poikkeavia lakeja muihin euroopan maihin nähden. Miksi tämä ei voisi olla pedofiliamyönteistä kunhan ei ole hyväkiskäyttömyönteistä jota se ei ainakaan olekkaan. Mielestäni tämä on hyvin asioita tutkiva blogi. Mitä ihmettä sekoat tuollaisia että videoita käyttää hyväksi. Meneppä youtubeen ja katso miten paljon siellä on videoita ja niiden alla ihastelevia kommentteja.

   Tykkää

 22. amppari

  Miksipä ei Nestori pistä tänne pedofiliablogiinsa suomalaislasten videoita ihailtavaksi? Eihän tässä ole mitään eroa tubeen verraten?

  Tykkää

 23. Doro

  Vähän myöhässä kommentoin, mutta päätinpä nyt kuitenkin kirjoittaa. Olen 20-vuotias tyttö/nainen, eikä itselläni ei ole minkäänlaisia ns. poikkeavia seksuaalisia haluja tai suuntautumisia, mutta kuulin blogistasi ystävältäni. Kävimme yleisellä tasolla keskustelua erilaisista sukupuolen määritelmistä ja seksuaalisista suuntautumisista ja muistin videon, jonka YouTube blogaaja Sini Laitinen (kanavan nimi: papananaama, videon nimi: Pedofilia ei ole väärin) latasi joskus pari vuotta sitten. Videolla Sini puhuu pedofiilin ja lasten hyväksikäyttäjän erosta ja siitä kuinka tärkeää olisi että yhteiskunta ymmärtäisi tämän eron. Muistan että ekalla kerralla kun katsoi videon, oli aihe minulle aivan vieras. Se oli ensimmäinen kerta kun tajusin itse, että tosiaan, pedofilia itsessään ei ole väärin, ja että pedofiili voi olla ihan tavallinen terve ihminen, joka kamppailee oman poikkeavan seksuaalisuutensa kanssa. Muistan ristiriitaiset tuntemukseni katsoessani videota ensimmäistä kertaa, koska ajatus pedofilian hyväksymisestä oli minulle aivan tuntematon ja tuntui jopa väärältä, mutta toisaalta olin jo kauan sitten päättänyt olla tuomitsematta ihmisiä minkäänlaisten ”poikkeavuuksien” pohjalta, ja opetella hyväksymään kaikki sellaiset ihmiset, jotka eivät satuta muita, sellaisina kuin he ovat. Olen sen jälkeen jakanut videon monelle kaverilleni ja kaikki ovat ainakin jollain tasolla ymmärtäneet keskeisen viestin. Takaisin kuitenkin keskusteluun jossa video tuli taas kerran esille, kaverini nimittäin vastasi, että on tutustunut aiheeseen aikaisemminkin, hän oli lukenut hesarin sinusta ja blogistasi tekemän jutun ja päätynyt tänne sitä kautta.
  Täytyy sanoa että käsitykseni pedofiliasta on muuttunut parina viime vuotena täysin, ja hyvä niin. Täytyy kyllä myös myöntää että en ihan ilman inhon tunteita pysty kaikkia postauksiasi lukemaan (esim. junnuviisuja kommentoivat aiheuttavat ristiriitaisia tunteita), mutta ne tuntemukset ovat enemmänkin minun kuin sinun ongelma, koska ethän sinä tosiaan ketään satuta fantasioimalla lapsista oman mielesi yksityisyydessä. Olen itse psykologian opiskelija, ja vaikkei kiinnostus aiheeseen suoraan liity mihinkään ainakaan tämänhetkisen kurssini sisältöön, toivon että voin tulevaisuudessa osaltani parantaa tietämystä ja ymmärrystä aiheesta alallani ja auttaa sinua ja kaltaisiasi olemaan turvallisesti avoimempia tilanteestasi.
  Ihailen kykyäsi käsitellä asiaa ja hyväksyä itsesi, jaksamista ja hyvää vointia!

  Tykkää

 24. lenitagronfors

  Hei, olen 24 vuotias nainen ja löysin blogisi kun etsin pedofiilien kirjoittamia blogeja. Tämä siitä syystä, että olen itse lapsuudessani hyväksikäytetty ja halusin ymmärtää pedofiileja ihmisinä, jotka eivät voi taipumuksilleen mitään. Aikaisemmin vihasin lapsuuteni vuoksi sokeasti kaikkia pedofiilejä. Sinä olet Nestori hieno ihminen ja kiitän sinua! Olisipa minun lapsuuteni tuhonnut mies ollut yhtä hyvä ihminen, kuin sinä. Toivottavasti sinun blogisi antaa esimerkkiä muille pedofiileille, että lasten lapsuutta ei pidä tuhota, van elää kuin sinä! Ainiin ja tahtoisin kuulla tarkemmin minkälaista suhdetta haluaisit lapsiin jos se olisi mahdollinen? Sekä siitä mitä näet lapsissa viehättävänä? Jumalan siunausta sinulle Nestori!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: