Lapsikohteinen yks vee

Blogi on ehtinyt täyttää jo vuoden.

Innostukseni blogin pitämiseen lähti alkujaan siitä, kun aloin huomata siellä täällä netissä, että pedofiliasta puhuttiin yllättävänkin avoimesti. Juuri sillä tavalla kun olisin itsekin halunnut, mutta sille ei ole ollut sopivaa paikkaa ja yleisöä. Silti näiden ulostulojen vastaanotto oli usein kielteinen ja ennakkoluulojen vaivaama. Halusin kirjoittaa jotain perusasioita yleisesti saataville, jotta suuremmalla yleisöllä olisi mahdollisuus saada tietoa tästä meidän näkökulmasta.

Mutta kun aloin kirjoittamaan ja hain mahdollisimman luotettavia lähteitä kirjoituksille, huomasin olevani jonkunlainen osa laajempaa liikettä. Moni muukin oli havainnut saman tarpeen. Jopa perinteisessä mediassa oli ilmestynyt kertomuksia ja Adamin tarina oli monille valaiseva näkökulma aiheeseen. Myös ihan uutta tieteellistä tutkimustietoakin on julkaistu. Aivan muutaman vuoden sisällä on alettu tutkia muitakin pedofiileja kuin hyväksikäyttäjiä, ja tuloksista on ollut paljon hyötyä pedofiilien näkökulman esille tuomisessa.

Koska nyt olen tärkeimmät asiani jo kertonut, joita aluksi halusin sanoa, niin viikottainen postaustahti on vähän liikaa. Pyrin tästä lähin parin viikon välein kirjoittamaan jotain, jos mielenkiintoisia tapahtumia tulee vastaan. Myös lukijoiden omia tarinoita julkaisisin mielelläni enemmänkin, koska ne ovat olleet lukijoita eniten kiinnostavia postauksia tähän mennessä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: