Vaaliehdokkaiden mielipiteitä

Lähetin muutamalle varteenotettavalle eduskuntavaaliehdokkaalle sähköpostilla kysymyksen, jossa kysyin, pitäisikö olla tarjolla matalan kynnyksen hoito-ohjelmia pedofiileille, ja että mitä pitäisi tehdä, jotta näihin uskallettaisiin hakeutua. Lähetin kysymyksen yhteensä yhdeksälle ehdokkaalle suurimmista puolueista, ja neljältä sain vastaukset. Kaikki vastaukset olivat myönteisiä ja näkivät asian tärkeänä.

Oikeastaan on yllättävää, että näin moni suhtautui asiaan positiivisesti ja ilmeisen rationaalisesti. Ehkä asiaan kielteisesti suhtautuvat eivät uskaltaneet vastata. Toisaalta, miksi tällaista ei ole sitten järjestetty, jos näinkin yleisesti asiaa kannatetaan? Onko kyse vain vaalilupauksista, joita on liian helppo tehdä? Ja kun julkisesti pitäisi puolustaa pedofiilienkin oikeuksia apuun, niin silloin onkin vaikeampi olla ennakkoluuloton.

Aiheeseen liittyen muuten Sexpo järjestää taas aiheesta koulutuksen.

Mainokset

1 kommentti

  1. Toivottavasti joku järkevä hoito-ohjelma olisi sitten olemassa. Muistan kauan sitten, 90 luvulla kun sanottiin psykiatrisella puolella että jos minusta tuntuu siltä että haluaisin tehdä jotain tekoa niin ota yhteys heihin. Mutta miten minusta tuntui että se hoito olisi sitten jotain tyyliin suljetulle osastolle laittoa kovaan lääkitykseen. Eli tässä mielessä niin oliskohan jo maamme kehittynyt.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: