Lukijoiden kirjoituksia pedofiliasta

Olen pyytänyt blogin alkuaikoina lukijoita lähettämään omia kokemuksiaan elämästään pedofiilina, mutta kovin montaa ei ole tähän mennessä tullut. Jokin aika sitten sain kuitenkin sähköpostia tuntemattomasta osoitteesta, jossa oli mukava tarina ja lupa lainata sitä blogissa. Laitan sen tähän kokonaan, koska se oli ihan hyvä. Lisääkin näitä saisi tulla, koska näitä on kiva lukea. Luultavasti blogin lukijoitakin kinnostaa eniten juuri tällaiset tarinat.

Olen jo 50 ylittänyt mies ja ollut tietoisesti pedofiili viimeistään 15 vuotiaasta. Kuten sinäkin, olen miettinyt miten minusta tuli pedofiili, jos yleensä tuli vai olinko jo. Ihastuin tyttöihin jo ensimmäisellä luokalla kansakoulussa. En ajanut tyttöjä takaa, vaan ihailin kaukaa. Kolmannella luokalla fantasioin heidän tapaamisestaan. Yksi sellainen fantasia oli, että ihastukseni kohde jättää minulle salaisen kirjelapun, jossa kertoo kohtaamispaikan. Menen sinne ja siellä hän odottaa minua hymyillen.

Eipä niissä fantasioissa sen enempää sitten ollutkaan ja ihmettelin itsekin, mikä siinä kaikessa on oikein takana ja miksi pitäisi tavata salaa tyttöjä päästäkseen juttelemaan heidän kanssaan.

Olin n. 12 vuotias, kun sinä talvena menimme kavereiden kanssa laskemaan jäämäkeä erääseen syrjäiseen paikkaan. Mukaamme porukkaan tuli kaksi hyvin kaunista 7-8 vuotiasta tyttöä. Laskettiin alas ja törmäiltiin toisiimme. Erityisen ihanalta tuntui, kun tytöt tulivat lähelle. Sitten tapahtui jotakin odottamatonta. Kun olimme laskeneet taasen alas, toinen tytöistä kiipesi päälleni, muikisti huuliaan ja tunsin kuumat huulet kohta poskellani. Se tuntui niin hyvältä. Eikä se siihen jäänyt. Mäkeä laskettiin alas ja tytöt halailivat ja pussailivat vuoron perään kaikkia meitä kolmea poikaa. Ja kun oli myöhä ja lähdimme kotia kohti, tuli vielä pusut siihen päälle.

Se oli elämäni ensimmäinen eroottinen kokemus; en saanut yöllä oikein lainkaan nukutuksi, kun mieli jylläsi enkä ymmärtänyt, miten olo oli sellainen kuin oli, että päässä kohisi. Hakeuduimme sitten pusujen perässä tyttöjen seuraan myöhemminkin ja muutaman kerran sama toistui, kunnes jossain vaiheessa emme enää nähneet heitä.

Eipä minulla sen enempää erotiikkaa enkeleiden kanssa ole sen jälkeen ollut. Aina kun olen tekemisissä tyttöjen kanssa, toivon salaa, että saisin sen pienen halin tai pusun, mutta ei sellaista tapahdu. Eikä semmoista voi tietenkään edes ehdottaa, vaikka joskus noille pikku virpojille on kielenpäässä pyörinyt. Olen vain miettinyt, että oliko tämä tilanne se, mikä teki minusta lopulta tällaisen? Ihastuksen eivät ole sen jälkeen olleet koskaan yli 10 vuotta vanhempia…

Muuten elämäni on ollut ja on varsin yksinäistä. Ihailen ja katselen tyttöjä. Joskus menen uimarannalle ihan sitä varten, että saan silmänruokaa ja saan kuunnella heidän iloista nauruaan. Enpä mene tytöille puhumaan enkä sen kummempia ehdottelemaan. Elän fantasioissa, loppuelämäni.

 

Mainokset

2 kommenttia

  1. Pahkapää

    Yksin tässä elämässä, kuten kirjoittaja. On niin pirullista, olla ilman hellyttä ja rakkautta. On minulla sukulaisia ja ystäviä, muttei kukaan tiedä tilannettani. Kysellään vain aina, kun en löydä naisystävää. Onneksi asun aika kaukana sukulaisista, että voin sanoa niitä olevan, mutten ole vielä halunnut mitään vakavampaa, kun opiskelutkin ovat kesken. Terapiaa olen harkinnut, mutten ole uskaltanut tehdä asian eteen mitään. Masennuslääkkeitä olen syönyt jo pitkään. Niillä on myös seksuaalisia haluja vähentävä vaikutus ja laukeamisen ne estevät varsin tehokkaasti, joten masturbaation harrastaminen on jäänyt aika vähälle. Ottaisin ihan mielelläni sellaista lääkettä, joka poistaisi seksuaalisuuden kokonaan.

    Tykkää

    • Et ole ainoa jolla on noita fiiliksiä hellyyden ja rakkauden puutteesta. Se taitaa olla vähän kaikkien meidän perusjuttu.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: