28-vuotias pedofiili kirjoittaa

On pitkään pitänyt referoida tätä kirjoitusta, jossa 28-vuotias pedofiili kertoo elämäntarinaansa. Se on lukemisen arvoinen tarina.

Aluksi kirjoittaja kertoo kuinka tyypilliseen tapaan ensimmäisen kerran havaitsi kiinnostuneensa tytöistä 13-vuotiaana kun kiinnostui pikkusiskon 9-vuotiaista kavereista:

Nämä tytöt olivat kauniita, hoikkien vartaloiden, kuplivien persoonallisuuksien ja tunnepitoisen avoimuuden myötä. He olivat kaikki mitä tunsin tarvitsevani.

Hän huolestui taipumuksistaan, kun lukiossa fantasiat pyörivät edelleen 10-vuotiaissa tytöissä. Aiemmin kiinnostavien tyttöjen kasvettua tarvitsi keskittyä niiden pikkusiskoihin. Muiden mielestä pikkutytöt olivat lapsia, mutta miksi hän näki tytöt niinkuin näki? Aivan tyypilliseen tapaan kirjoittaja ajatteli että on yksin näiden ajatusten kanssa. Fantasioiden jälkeen iski pelko: kuka minä olen, mitä olen tehnyt?

Korkekoulussa tunsin tarvetta pysäyttää tämä. Olin täynnä rivoja fantasioita jotka pyörivät lasten – lasten – ympärillä, ja tiesin kuinka väärin se oli. Kotini olis erinomainen ja kasvatukseni täysin normaali. Mikään tapahtuma menneisyydessäni ei oikeuttanut tätä. En voinut olla pedofiili.

Hän päätti alkaa seurustella naisen kanssa. Suhde syveni nopeasti, mutta suudellessa nainen tuntui ”kuin patsaalta”, eikä kirjoittajalla ollut mitään tunteita pelissä. Eivätkä sänkyhömmat toimineet. Naisen vartalo ällötti. Suhde loppui lyhyeen.

Kirjoittaja päätti hakea teraputin ja löysi mukavan sellaisen. Puolen vuoden päästä hän uskalsi kertoa pedofiliasta ja terapeutti vain kertoi uutisissa olleesta lasten hyväksikäyttäjästä ja kuinka ällöttävää se oli. Terapia loppui siihen. Kirjoittaja löysi kuitenkin netissä paikan, jossa oli toisia pedofiileja, joiden kanssa voi jakaa huoliaan ja joiden kanssa tunsi ettei ole yksin ongelmiensa kanssa. Mutta nämä hävisivät yksitellen, vankilaan tai itsemurhan takia. Seuraavaksi hän keskusteli pitkään eräällä tukikeskustelufoorumilla, kunnes kertoi pedofiliastaan. Hänelle kerrottiin, että maailma olisi parempi paikka ilman häntä. Pettymys oli suuri kun tuli kohdelluksi näin.

Kirjoittaja kertoo fantasioistaan lasten kanssa:

En fantasioi lasten raiskaamisesta, en mistään pakottamisesta tai tuskallisesta. Fantasiani olisi olla rakastavassa parisuhteessa esimurrosikäisen tytön kanssa. Ideaalinen tyttöni on 8 ja 12 ikävuoden välilla, riippuen murrosiän alkamisesta, ja on älykäs, mukava ja söpö lapsi. Hänen seksuaalisilla ominaisuuksillaan, tai niiden puutteella, ei ole väliä – että hänellä ei ole rintoja, häpykarvoja, ei sukukypsyyden merkkejä. Haluaisin kovasti olla tällaisen tytön kanssa, tehden juttuja joita toisten kanssa tehdään, elokuvissa käymisestä puistossa kävelemiseen ja istumiseen puhellessa toinen toistensa elämästä. Ja kyllä, minun kuten kaikkien muidenkin fantasiat, ulottuvat myös seksiin.

Kirjoittaja jatkaa siitä, kun veli sai tytön, ja hän hullaantui tyttöön niin paljon, että oli vaikea pitää yhdessä ollessa halujaan omana tietonaan. Lopulta kirjoittaja muutti toiseen kaupunkiin niin kauas, ettei voinut enää tavata. Seurasi masennusta ja alkoholismia. Kirjoittaja toteaa lopussa, ettei voi koskaan saada seksuaalisesti tyydyttävää suhdetta ja että luultavasti kuolee yksin.

Tässä oli erittäin lyhyeen tiivistetty pitkä teksti, ja alkuperäinen kannattaa lukea jos vain osaa riittävästi englantia.

Mainokset

3 kommenttia

 1. Olen kokenut samaa terapeuttien taholta. Eivät heistä yksikään ole oikeen halunnut syvällisemmin puhua näistä pedofilius asioista. Samaten sekin ihmetyttää kun puhuu että on vaikka kirjeenvaihtoa aikuisen naisen kanssa niin sekään ei ole ok. Eivät siis kannusta sellaiseenkaan. Ehkä se terapeutti ajattelee pitemmälle niin että jospa se aikuinen seurustelukumppani saa tietää että onkin pedo ja mikä järkytys sitten tulisi naiselle. Ehkä jos terapiaa haluaa pitäisi löytää aiheeseen perehtynyt ja innostunut psykoterapeutti. Mutta toden totta tämä rakkauspuoli on vaikea ongelma kun lähinnä tämä on jonkinlaista kaukorakkautta. Näemme jossain vaikka netissä taikka ulkona kauniin tytön ja ihastumme. Muttemme voi sen enempää kun vain katsella ja unelmoida tekemättä elettäkään osoittaaksemme ihastustamme kohteelle. Emme näin ollen saa vastarakkautta. On vain noudatettava lakeja ja oltava hissuksiin unelmiemme kanssa.

  Tykkää

 2. Nimetön

  Sexpolta saa varmasti tietoa terapeuteista, joilla on ollut pedofiileja asiakkaina tai jotka ovat käyneet pedofiili asiakkaana koulutuksen.

  Tykkää

 3. Ihan liian tutunkuuloista tekstiä.. :/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: