Katsaus taaksepäin

Vuoden vaihteessa on tapana katsoa taaksepäin, muistella, mitä edellisenä vuonna on tapahtunut. Itselleni tietysti tämän blogin aloittaminen on ollut ehkä suurin tapahtuma. Kun aloitin, pelkäsin miten tämä otettaisiin vastaan. Lukisiko kukaan ja olisiko kommentit pelkkää vihaa, tai joutuisiko koko blogi sensurointiyritysten kohteeksi? Ei joutunut, ja palautekin on ollut käytännössä yksinomaan positiivista.

Lukijoita on tässä vaiheessa kourallinen aktiivisia, ja noin kymmenkunta eri kävijää käy päivittäin. Muutamia piikkejä on ollut, kun blogi on linkattu joillekin keskustelupalstoille. Silloin tällöin ollaan tultu myös facebookin kautta. Missähän yhteydessä tätä blogia on linkattu?

Suosituimmat kirjoitukset näyttäisivät olevan Miten minusta tuli pedofiili? ja Kysy pedofiililta.

Itse en ole kovin aktiivisesti uskaltanut tätä mainostaa, mutta saisi enemmänkin lukijoita olla. Olisiko kenelläkään ideoita, missä tätä mainostaisi niin, ettei se ole väkisin tyrkyttämistä ja houkuttelisi turhaan vihaajia paikalle?

 

Mainokset

2 kommenttia

  1. Olisko tää hyvä http://www.blogilista.fi/ Itse löysin tämän sun blogin facebookista yhdestä ryhmästä jossa oli keskustelua jostain lapsiin liittyvästä aiheesta ja linkattiin pedofilien puolesta nimiseen ryhmään jossa sitten on blogiisi linkki. Facebookiin pitäisi olla tulossa anonyymi kommentointi joskus, joten keskusteluihin tulee olemaan sitten helpompi osallistua siellä. Näin olle blogiasi voisi mainostaa keskuteluiden ohessa.

    Tykkää

  2. Joo, blogilistaan olen tämän tämän blogin laittanut ja sitä kautta tulee aina silloin tällöin lukijoita.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: