Kauppareissu

Eräänä päivänä viime viikolla kun kävin kaupassa, kaupan eteisessä oli vastassa joukko söpöjä partiotyttöjä myymässä joulukalentereita. Menin ensin markettiin sisälle ostamaan maitopurkin ja leipää, ja samalla ostoksilla ollessa mietin sana sanalta, mitä sanoisin ja kuinka mukavaa olisi päästä vaihtamaan pari sanaa kivan oloisen tytön kanssa. Kun tulin takaisin kaupan eteiseen, kävelin suoraan ovesta ulos.

Nyt olen pettynyt itseeni. Miksi on niin mahdottoman vaikeaa lähestyä tyttöjä? Siitä huolimatta, että asia olisi ollut avan viaton ja myös myyjätyttö olisi ollut iloinen saadessaan myytyä kalenterin. On kai pakko myöntää, että se on jonkunlaista liiallista itsetietoisuutta ja häpeää. En voinut olla ajattelematta, mitä muut ajattelevat, kun tällainen sinkkumies menee ostamaan lapselta kalenteria. Ehkä epäilevät heti pedofiiliksi? Eihän miehille ole soveliasta jutella pikkutyttöjen kanssa, miten minäkään voisin? Entä jos se ostotilanne olisi vaikuttanut jotenkin vaivalloiselta vielä lisäksi, mitä tyttöjen äiti olisi ajatellut?

Miksi häpeää? Olen mielestäni hyvin pitkälti sinut tämän suuntautumiseni kanssa. Järjellä ajatellen ymmärrän, että tässä ei pitäisi olla mitään hävettävää, koska en ole tehnyt mitään pahaa, jonka seurauksena olisin jotenkin ansainnut tämän. Silti tällaisessa tilanteessa tuntee mielessään toisten arvostelun ja paheksunnan, kun tuntuu että toiset tietävät salaisuuteni.

Mainokset

6 kommenttia

 1. No miten olet käsitellyt tuota asiaa mielessäsi jälkeenpäin. Harmittaako se vielä. Tässä on vielä aikaa Jouluun ja varmasti ostat lahjan itsellesi ehkä ja onhan siellä niitä paketoijatyttöjä jolile voi viedä lahjan paketoitavaksi. Tai jotain partiolaisten kirpputoreja paikkakunnallasi. Vai oletko päättänyt että kierrät kaukaa kaikki tuollaiset tilanteet. En usko että sinua epäiltäisi pedofiliksi sillä kait siellä on muitakin yksinäisiä miesostajia.

  Tykkää

  • Kyllähän se vähän jäi kismittämään. Yritin paikata tilannetta vielä uudella yrityksellä, mutten löytänyt kalenterikauppiaita enää mistään. Noi paketoijat on ihan hyvä idea, kai niitä jossain kaupassa olisi. Pakkaan kyllä mielelläni lahjat itse, mutta ehkä tällä tavalla saan kuitattua tämän pettymyksen. 🙂

   Tykkää

  • En löytänyt paketoivia partiolaisia, mutta löysin joulumyyjäisistä viidesluokkalaisia myymässä itse käsin tehtyjä kynttilöitä. Ostin eräältä suloiselta myyjättäreltä sellaiset. Nyt on taas itsetunto pelastettu!

   Liked by 1 henkilö

 2. Pedofilia on SAIRAUS!!!!

  Hyi helvetti, jätä ne tytöt rauhaan!! Olet sairas päästäsi, mene hoitoon!!! Ei normaalit ihmiset tykkää pikkulapsista!! Suosittelen psykiatria!!!!!!!!! Terveisin, 5-vuotiaana hyväksikäytetty.. Ne pikkulapset ei pidä sinusta eivätkä tunne sinua kohtaan minkäänlaista vetovoimaa… Älä edes kuvittele sellaista älä koske yhteenkään lapseen äläkä puhu niille ja poista tämä blogi sillä lietsot pedofiliaa tällä blogilla!!!!!

  Tykkää

  • Tulihan ensimmäinen tällainenkin. Olen pahoillani, jos sinua on hyväksikäytetty lapsena, mutta oletko edes lukenut, mitä olen kirjoittanut? Vai onko joku epäselvästi sanottu?

   Tykkää

 3. Tsaahas

  Kun lapset tulevat juttuun toisten aikuisten kanssa, etenkin miesten, joistakin aikuisista tuntuu epämukavalta ja ahdistavalta koska kaikesta asian kieltämisestä huolimatta lasten taipumusta luottaa kaikkiin ja ilahtua helposti ei varsinaisesti voi muuttaa ja hyvin usein se on syy miksi lasten käy huonosti joten se aiheuttaa osassa aikuisista silmitöntä pelkoa ja raivoa. Eikä sitä varten tarvitse edes olla oikeaa häirinnän uhkaa (kuten sinäkään et ole ketään uhannut) koska ei aikuinen halua edes tulla muistutetuksi siitä että lapsi luottaa keneen vain jos häntä – siis aikuista – valmiiksikin pelottaa.
  Osa reagoi allergisesti keneen tahansa lapseen kontaktia ottavaan mieheen, toiset jopa naisiin, eikä edes isän kaveri saa ostaa lapselle jäätelöä tai tuntematon mies kaupassa viedä eksynyttä lasta infopisteeseen. Jälkimmäisen kaltaisessa tapauksessa on joskus täysin tavallinen mies saanut kuulla raivostuneilta vanhemmilta kunniansa kiitoksen sijaan koska aikuisia pelottaa ja se purkautuu raivona viattomiin sivullisiin (todellisuudessa heitä pelottaa ja suututtaa että lapsi olisi lähtenyt kenen tahansa matkaan, mutta he eivät ole vihaisia hänelle).
  Ei siis ihme että sinä saat osaksesi raivoamista aikomalla lähestyä lapsia vaikka sinulla ei ole pahoja aikomuksia. Ei yksinkertaisesti haluta ajatella/kohdata että lapset juttelisivat miesten/pedofiilisetienkin kanssa mielellään, riippumatta siitä onko kyseisellä miehellä pienintäkään aikomusta vahingoittaa ketään.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: