Pedofiili lasten kanssa

Löysin joku aika sitten uuden blogin, jonka kirjoittaja aloitti  kertomalla, kuinka ihastui kaveriperheensä ala-asteikäiseen tyttäreen. Blogin hienointa antia on kuvaukset esimerkiksi siitä, miltä tuntuu ihastus pikkutyttöön. Hän kirjoittaa paljon paremmin kuin itse osaisin.

Kirjoittaja kertoo toisessa kirjoituksessa siitä, miten hän näkee pikkutytöt:

Noin 8-10-vuotiaaksi saakka tytöt ovat hauskoja ja sellaisten kanssa olisi mielenkiintoisia peuhata, puhua, huolehtia niistä ja tuntea itsensä tällaisen kunnioittamaksi. […] Taipumuksilleni on tunnusomaista puhua pikkutytöistä kuin ne olisivat samanikäisiä. […] Osittain se onkin niin, mutta olen ajatellut sitä enemmänkin niin, että minulla on edelleen mukanani nuorempi versio itsestäni, jonka annan tulla esiin. […] Haluan että ne, jotka ovat mielestäni kaikkein puoleensavetävimpiä, osoittaisivat että myös minä olen puoleensavetävä. Että olen heidän huomionsa ja halunsa arvoinen. Hienompaa ei voi saada sellaiselta, jota itse haluaa.

Tämä on kuin suoraan omista ajatuksistani kirjoitettu. Tässä kiteytyy hienosti se, että olennaista rakkaudenkaipuussa ei ole se, että haluaa rakastaa, vaan se että haluaa tulla rakastetuksi.

Lopuksi vielä hieno kuvaus tapauksesta, kun hän tapasi erään kymmenenvuotiaan tytön.

Välillämme oli heti yhteys, kun tapasimme ensimmäisen kerran, hymyä ja naurua joka kerta kun katseemme kohtasi. Vähitellen päivän mittaan hän ratsasti selkäni päällä, piti kädestäni kiinni kun menimme jonnekin, ja yleisesti ottaen näytti pitävänsä minusta. Tähän saakka kaikki hyvin. En tuntenut mitään seksuaalista kiihkoa eikä minulla ollut mitään ongelmia vaientaa alkavia ajatuksia antaa tytölle pusua. Vaikka satuimme olemaan hetken kahdestaan, en tuntenut riskiä että tekisin jotain pahaa. […] Ongelmat alkavat tulla nyt jälkeenpäin, kun ilo tästä leikistä tytön kanssa haihtuu, enkä enää koko ajan istu hymyilemässä. Alan kaivata häntä ja sunnittelen tapaavani hänet uudelleen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: