Harmittomia pedofiileja, jotka uskaltautuvat esiin varjoista

Heretic TOC -blogissa oli mielenkiintoisia tiedonpalasia pedofiileista, jotka uskaltautuvat esiin varjoista.

TOC kertoo tekeillä olevasta elokuvasta Butterfly Kisses, jonka on määrä tulla ensi-iltaan ensi vuonna. Elokuvan 17-vuotias päähenkilö huomaa vastentahtoisesti kiinnostuksensa paljon itseään nuorempiin tyttöihin, muttei ole tehnyt mitään väärää.

Mielenkiintoinen on myös maininta vuoden 2011 sveitsiläistä dokumentista Passion Despair. Siinä kerrotaan valokuvaajasta, joka kuvaa Transnistriassa 9-14-vuotiaita tyttöjä kuviin netissä myytäväksi. Dokumentissa  tytöt kertovat vanhempien tuella, että he eivät ole uhreja. Olisi mielenkiintoista nähdä, mistä tässä on kyse.

Mielenkiintoisin on kuitenkin Danielin maailma -niminen dokumentti, joka voitti muutama viikko sitten Tsekeissä Jihlavan dokumenttielokuvafestivaalien yleisäänestyksen. Dokumentti kertoo 25-vuotiaasta kirjallisuuden opiskelijasta, joka on homoseksuaalinen pedofiili, eikä piilottele sitä. Ei edes rakastamansa pojan vanhemmilta. Kuvauksen mukaan dokumentti kertoo empaattisesti Danielin ja kaveriensa maailmasta ja onnistuu tekemään sen kepeästi ja nokkelasti. Jos tämä lupaus pitää paikkansa, niin tämähän on ehdottomasti nähtävä, dokumenttielokuvaa parhaimmillaan!

Eikä voi kuin ihailla Danielin rohkeutta. Vai onko Daniel kasvanut koko nuoruutensa siinä internet-alakulttuurien maailmassa, jossa on jo pitkään ollut enemmän tai vähemmän hyväksyttyä puhua pedofiilisista tunteista?

Mainokset

1 kommentti

  1. Mitähän muita dokumentteja voisi olla olemassa aiheesta

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: