Kysy pedofiililta

Kommenteissa pyydettiin joku aika sitten mahdollisuutta kysyä kysymyksiä, joten tein tämän postauksen sitä varten. Lisää siis alle kommentteina kysymyksesi, vastaan niihin parhaani mukaan. Vastaan joko suoraan kommentteihin tai jos innostun vastaamaan isommin, teen siitä oman kirjoituksen. Kommentteja ei ole ollut liikaa, joten rohkeasti vain kysymään.

Pohjatietoja on tuolla aiemmissa kirjoituksissa, mutta voisin tässä toistaa inspiraation lähteeksi jotain. Olen siis  kolmekymppinen mies, joka tykkännyt teini-iästä saakka suurinpiirtein alakouluikäisistä tytöistä ”siinä mielessä”.  Pojista tai aikuisista en juuri innostu siinä mielessä.

Mainokset

37 kommenttia

 1. G-host

  Minua kiinnostaisi tietää, millainen sinun ajatusprosessisi on ollut siitä hetkestä, kun huomasit näitä piirteitä itsessäsi tähän päivään? Miten olet selvinnyt häpeästä vai oletko (vaikutat siltä, että olisit)? Miten olet oikeuttanut itsellesi lapsiin kohdistuvan seksuaalisen kiinnostumisesi? Ja mikä sai sinut aloittamaan tämän blogin kirjoittamisen?

  Tykkää

 2. Kiitos ensimmäisestä kysymyksestä! Olen juuri kirjoittamassa pidempää kirjoitusta tuosta, miten alunperin huomasin tämän itsessäni. Yritän saada sen valmiiksi viikonloppuna.

  Aluksi tietenkin hieman häpesin, mutta pian kuitenkin ajattelin rationaalisesti, että en minä ole tätä itse valinnut, joten se ei myöskään voi olla minun syyni. Siksi siinä ei ole mitään, mitä pitäisi hävetä tai minkä tarvitsisi oikeuttaa.

  En tietenkään mitenkään julkisesti ole ulkona kaapista, koska en usko ihmisten ymmärtävän tätä. Se on ehkä suurin syy, mikä sai minut aloittamaan tämän blogin. Olen keskustellut netissä erilaisilla foorumeista tästä aika paljon, ja ihmisillä tuntuu olevan aivan uskomattomia ennakkoluuloja aiheesta. Mutta ei siitä voi oikein tavallista tallaajaa syyttääkään, jos ei pedofiliasta ole esillä muuta näkökulmaa kuin lasten hyväksikäyttö. Yritän siis omalta osaltani vähentää ennakkoluuloja tuomalla esille tätä puolta. Toivottavasti joku oivaltaa jotain tämän blogin ansiosta.

  Tykkää

 3. Utelias

  Moi, tämä on mielenkiintoinen blogi!
  Minua kiinnostaa, millaisia fantaisoita sinulla on lapsista, ts. miten voisit kuvitella tilanteen menevän sellaiseksi, että päätyisit lapsen kanssa jonkinlaiseen seksuaaliseen kanssakäymiseen. Ymmärsin, että tästä kuitenkin haaveilet, ja minua kiinnostaa, miten tilanne voisi mielestäsi edetä, jos ja kun et kuitenkaan halua toista osapuolta mihinkään pakottaa tai painostaa. Jos kysymys on liian arkaluonteinen, ei tarvitse vastata.

  Tykkää

  • Mielenkiintoinen kysymys. Tätä olen itsekin miettinyt paljon, ja lyhyt vastaus on, että en tiedä.

   Kysymys on tällä hetkellä aika lailla teoreettinen, koska en oikeastaan ole lasten kanssa juurikaan tekemisissä. Jos nyt jotain tilannetta pitää kuvitella, niin varmaankin se olisi sellainen, jossa on ensinnäkin tutustunut lapseen jollain tavalla, ja molemmat ovat oppineet tykkäämään toisistaan. Itse en varmaan koskaan uskaltaisi siltikään ehdotella mitään, koska pelkäisin kuollakseni että toinen ei haluaisikaan tai että olisin ymmärtänyt toisen kiinnostuksen väärin.

   Aloite olisi varmasti tytöllä. Millainen se aloite olisi, riippuu varmaan paljon tytön iästä. 9-vuotias voisi ehdotella leikkisästi jonkunlaista koskettelua tai vilauttelua, kun taas 12-vuotias voisi ehkä olla jo kiinnostunut jonkunlaisista seksuaalisista kokeiluista. En kuitenkaan uskaltaisi todellisuudessa suostua mihinkään tuollaiseen. Se ei luultavasti olisi kuitenkaan täysin harmitonta, jos joku ulkopuolinen saa tietää. Aikuisten ja lasten välisiin suhteisiin liittyy niin paljon ennakkoluuloja ja stigmatisoivaa suhtautumista, että pelkästään ulkopuolisten reaktiot voivat olla vahingollisia.

   Tykkää

 4. Tiina

  Aiotko hankkia itse lapsia koskaan?

  Tykkää

  • Tätä on tullut aina välillä ajatelleeksi. Omien lasten hankkiminen on tietysti houkutteleva ajatus. Jos olisi omia pieniä kultamussukoita, niin läheisyyden ja hellyyden tarpeet tulisi varmaan täytettyä. Mutta olisihan niissä ihan suhteettoman kova vaiva, jos ihan vain sen takia lapsia hankkisi. Täytyy olla muitakin syitä. Tällä hetkellä tämä ei ole mitenkään ajankohtainen asia, enkä mitenkään aktiivisesti yritä hankkia lapsia, mutta onhan se jonkunlainen pettymys, jos ei saa sukua jatkettua.

   Välillä taas ei oikein uskalla ajatellakaan koko asiaa. Mitä jos alkaisi tehdä mieli omia lapsiaan siinä mielessä? Elämä olisi yhtä kärsimystä, ja olisi pakko olla koko ajan lasten lähellä. Tuskin sitä kuitenkaan omia lapsiaan tulee katsottua sillä silmällä. Eihän se ole normiheteroillekaan ongelma.

   Sitten tässä on se yksi käytännön ongelma. Pitäisi olla joku jonka kanssa niitä hankkisi. En ole juurikaan kiinnostunut aikuisista naisista. Tissit on yhtä tyhjän kanssa. Vaatisi aikamoista päättäväisyyttä, jos alkaisi jakaa elämänsä naisen kanssa, ja samalla se vaatisi omasta vapaudesta luopumisen. Olisiko se sen arvoista? En tiedä. En ole päättänyt suuntaan tai toiseen.

   Tykkää

 5. Karita

  Kiitos mielenkiintoisesta blogistasi! Itse olen ollut kovasti ennakkoluuloinen aihetta kohtaan ja tiennyt sen. Siksi olenkin hakemassa aiheesta tietoa, jotta ajatukseni pohjautuisivat edes faktoihin eikä pelkoihin.

  Kiinnostaako sinua lapsissa keho, lapsekas mieli vai molemmat? Entä miten kokisit suhteesi lapseen henkisellä tasolla, haluaisitko itse olla lapsekkaampi vai oletko kiinnostunut juuri ikäerosta/erosta elämänkokemuksessa?

  Tykkää

  • Molemmat. Lapsellakin on lapsen muodot, joihin kiinnittää huomiota. Ja myös lapsen ääni viehättää. Ehkä eniten ulkoisesti kuitenkin viehättää ja on tärkeintä kauniit kasvot. Ehkä mieleltään lapsen usein toivoisi olevan hieman ikäistään fiksumpi, mutta silti lapsenomainen. En osaa sanoa varmasti kuinka iso osa tästä on opittua lapsenomaisuutta ja mikä ihan itsessään suuntautumisen aikaansaamaa. Pidän silti aika osuvana sitä teoriaa, että se mikä aiheuttaa hoivavietin eli on söpöä, aiheuttaa jollain syvällä tasolla myös tunteen potentiaalisesta kumppanista.

   Henkisellä tasolla olisi varmaan ideaali, että molemmat olisi omalla tasollaan ja silti tykkäisivät toisistaan. Lapsi saisi olla lapsi ja itse olla aikuinen. Kuitenkin sitä toivoisi lapsen olevan vähintään sellaisella (ainakin varhaisteinin) tasolla, että lapsi tuntisi samoin itseäni kohtaan kuin itse tunnen lasta kohtaan. Kyllähän sitä vastarakkautta ja romantiikkaa kaipaisi kuten kuka tahansa. Ei se ikäero mikään itsetarkoitus olisi mielestäni, vaan enemmän seuraus muista asioista.

   Tykkää

 6. Lempi

  Ylen Areenassa on katsottavissa dokumentti ”Seksismi ja lapset”. Kiinnostaisi kuulla, mitä ajatuksia se sinussa herättää.

  Tykkää

  • Seksismi ja lapset. Onko dokumentti nimetty sen mukaan, kuinka seksistisesti se käsittelee aihettaan? Dokumentti tuntuu käsitelevän aihetta varsin kapean feministisesti. Tässä näkökulmassa tytöt ja naiset nähdään tahdottomina ulkoa tulevien yhteiskunnallisten paineiden uhreina, ikäänkuin tytöt eivät itse osaisi näitä kyseenalaistaa ja tarkastella kriittisesti. Ja keskitytään vain tyttöihin, vaikka tyttöjen miellyttäminen aiheuttaa aivan yhtä paljon paineita pojille.

   Harvoja mielipiteitä dokumentissa vaivaudutaan perustelemaan kunnolla ja retoriikka perustuu yksittäisten ääriesimerkkien irrottamiseen asiayhteyksistään ja esittämiseen omaa näkökulmaa tukevasti. Tämä on harmi, sillä aihe on mielenkiintoinen ja siitä voisi keskustella paljon oivaltavamminkin. Voisi miettiä syitä, miksi amerikkalainen media on tällainen (esitetyt esimerkithän eivät ole kovinkaan edustavia missään muualla) ja mitä sille voisi tehdä.

   Mielenkiintoista esimerkiksi alun lapsilta olisi ollut kysellä lasten omia näkemyksiä, eikä vain käyttää lapsia kuvituksena. Mitä lapset näkevät näissä nykyajan nukeissa? Kokevatko lapset itse nämä nuket pukeutumismalleiksi itselleen? Seksismille prinsessaleikeissä ei edes yritetty löytää syitä.

   Aika kevyesti myös yhdistettiin KAGOY-ilmiö teinien ulkonäköpaineisiin. Ja seksualisoitiin koko ilmiö. Tuskinpa pikkutytöt ajattelevat pukeutumista niin paljon seksuaalisuuden kautta kuin dokumentti.

   Harmittaa myös dokumentissa vilahtanyt pätkä Dance Precicions -ryhmän esiintymisesä, joka oli nähty vain seksuaalisena, mikä ohitti kokonaan sen näkökulman, että kyseessä on tanssiryhmä. Ryhmässä esiintyvät lapset ovat lahjakkaita ja innokkaita tanssijoita. Ainakaan itseäni ei tuollainen liian aikuismainen ja ylimeikattu ulkonäkö edes erityisemmin viehätä.

   Tykkää

 7. Nimetön

  En oikeastaan kysy mitään, mutta veikkaan että osaisit arvostaa tätä: https://8chan.co/younglove/

  Tykkää

  • Vastaan silti. Tiedän kyllä tuon paikan. Käyn silloin tällöin katselemassa, mutta se on aika hiljainen. Tuollaiselle vastaavalle suomenkieliselle olisi kyllä kysyntää, jos joku jaksaisi ja ehtisi järjestää.

   Tykkää

   • Nimetön

    Ylilaudan /seksuaalisuus/ laudalla oli ennenvanhaan aina pedofiilien vertaistukilanka pystyssä ja sen jälkeen /b/ssä pikkutytylangat jotka hoitivat samaa funktiota, mutta jonkun uuden moderaatiolinjan jälkeen ei ole enää näkynyt kumpaakaan. En tiedä sitten kuinka nopea suomalainen pedarilauta olisi.

    Tykkää

 8. Oma isäpuoleni käytti minua monta vuotta seksuaalisesti hyväksi, sen takia ite aloitin blogini. Oon ihan hajalla, koko asian takia.. Varsinki ku sain oman tyttäreni. Ootko sitä mieltä että ihminen joka on vienyt minulta lapsuuden voisi haluta parantua edes? Eihän sitä kyllä tiiä ku hän.. Mikään ei pyyhi menneisyyttä pois, Isäpuoleni kans ei voi asiasta puhua. Haluaisin vain tietää että huomaako ihminen itse miten pikkuhiljaa tuhoaa nuoren lapsen? Ymmärrän että se on sairaus eikä hänelläkään helppo lapsuus ollu, siksi olen antanutki asian olla muuten kuin omassa päässäni ja muutaman läheisen. En tiiä ymmärtääkö tästä kukaan mitään mutta pakko oli kirjoittaa kun tähän törmäsin.

  Tykkää

  • Minun on vaikea ymmärtää, miksi joku tekee tuollaista. Miksi joku muuttuu tuolla tavalla, kun ensin on ollut hyvä isäpuoli, mutta sitten yhtäkkiä on jotain ihan muuta? Jos tämä hyväksikäyttö on alkanut vasta teini-iän kynnyksellä, ehkä kyse ei edes ole pedofiliasta? En osaa vastata suoraan.

   Mutta luulisin, että jos katuu tekojaan, on mahdollista haluta tehdä parannuksen ja lopettaa ääliömäisen käyttäytymisen. En usko, että pedofiilista suuntautumista itsessään voisi muuttaa, mutta omista teoista on aina mahdollisuus ja vastuu päättää.

   Liked by 1 henkilö

   • Sitä minäki mietin, joka päivä.. Hyväksikäyttö alkoi noin 6lk ja siskollani pari vuotta aikasemmin.. On hänellä ollu 3 muutakin lasta uhrina edellisestä parisuhteestaan. mutta tämäpä ei kuulu nyt tänne.. 🙂 Eli en usko että tämä ihminen lopettaa, kun ei ole vieläkään henkistä alistamista lopettanut vaikka oonki asunut poissa jo monia vuosia.

    Tykkää

  • G-host

   Tämmöisissä perhesuhteisiin liittyvissä hyväksikäytöissä harvoin on kyse pedofiliasta (tai hebe-/efebofiliasta), vaan jostain ihan muusta, esim. vallankäytöstä (suhteessa lapseen tai puolisoon).

   Tykkää

 9. utelias

  Moi, olisiko sulla jotain nimimerkki-meiliosoitetta, jonka kautta voisi kysyä kysymyksen yksityisesti?

  Tykkää

 10. Niin no isäpuoleni on käyttäny muitakin lapsia ku minua, siskoani, kahta serkkua ja kaveria.. valtaa se kyllä haluaa ja edelleenkää en oo päässy sen vallasta pois! En kuitenkaan usko että vallankäyttö
  olisi vain syy kaikkiin hänen tekoihin…

  Tykkää

 11. Nimetön

  Hei. Oletko koskaan kertonut kenellekkään ystävällesi suuntauksestasi? Miten se on otettu vastaan? Entä oletko hakenut jotain apua ongelmaan esim. Sexposta?

  Tykkää

  • En ole kertonut kenellekään tuttavalle, juuri koska en oikein osaa kuvitella miten se otettaisiin vastaan.

   Olen käynyt juttelemassa terapeutin kanssa muutaman käynnin verran tästä aiheesta opiskeluaikoina. Tuntui kuitenkin, että itse tiesin paljon enemmän aiheesta kuin terapeutti. Tuolloin 1990-luvun lopulla oli jo jonkun verran netissä tietoa aiheesta, ja ns. vertaistuen (eli toisten pedofiilien) kautta olen mielestäni saanut eniten apua. Olen myös ihan kokeeksi soittanut myös Sexpon neuvontaan. Molemmissa mielestäni on minut otettu asiallisesti vastaan.

   Tykkää

 12. Nimetön

  Mistä saa pedofili vertaistukea? Oletko kuullut että nainen olisi pedofili? Mikä on pedofilin määritelmä? Onko pedofileilla pienempi älykkyysosamäärä?

  Tykkää

  • Vertaistukea saa kun löytää toisia samanmielisiä. Niitä löytää kun pitää silmät ja korvat auki. Nykyään on ihan keksustelufoorumeita aiheesta, mm. http://www.virped.org tai http://www.psychforums.com/maps/forum/paraphilias/ .

   Pedofilian yksinkertainen määritelmä on pääasiallinen sukupuolinen kiinnostus lapsiin. Kaikkien pedofiilien älykkyysosamäärää ei varmasti ole tutkittu, mutta kiinnijääneillä hyväksikäyttäjillä se on selvästi keskimääräisen alapuolella.

   Tykkää

 13. Nimetön

  Mistä ajattelet pedofilian johtuvan? vai ajatteletko sen olevan synnynnäinen taipumus? Uskotko että Jumala voisi eheyttää niin ettei tarvitsisi haaveilla asiasta josta ei voi saada tyydytysta?

  Tykkää

  • Itse ajattelen, että se on synnynnäistä, satunnaiseen vaihteluun perustuva ilmiö. Ainakin tiedetään varsin hyvin, että pedofiiliksi ei tulla jälkikäteen, useimmat huomaavat olevansa lapsiin suuntautunut heti kun teininä hormonit heräävät. Eikä ole kuvaavaa nimittää sitä taipumukseksi, suuntautuminen kuvaa asiaa paremmin.

   En itse usko Jumalaan tai muihin yliluonnollisiin ilmiöihin joten minulle siitä ei ole apua. Tuskin uskonkaan avulla suuntautumista voi muuttaa, mutta mikäs siinä, jos joku sen avulla voi elää mielekästä elämää.

   Tykkää

 14. anonyymi

  Tämän tutkimuksen mukaan http://www.rimas.qc.ca/wp-content/uploads/2013/10/Mohnke.pdf, johon ilmeisesti sinä itse linkkasit sivulla http://www.tiede.fi/keskustelu/4002049/ketju/pedofiilin_aivot/sivu/16 niinkin suuri osuus kuin 43 % pedofiileista olisi hyväksikäyttäjiä. Toisaalta jossain postauksessasi muistaakseni sanoit, että ”pedofiili ei ole aikapommi, joka vain odottaa räjähtämistään”. Jos niinkin suuri osuus kuin 43 % lapsista tykkäävistä päätyy hyväksikäyttäjiksi, niin väite siitä, että pedofiili olisi aikapommi, ei edes ole kovin kaukaa haettu. Miten kommentoisit asiaa? Onkohan tuossa tarkoitettu vain niitä, joilla on diagnosoitu pedofilia (tuossa PDF:ssähän sanotaan myös, että ”Very little is known about undiagnosed paedophiles who have not sexually abused a child”)? Huom. en syytä sinua mistään – jos 43 % pedofiileista on hyväksikäyttäjiä, silloinhan 57 % ei ole; toisaalta heteromiehistä paljon suurempi osuus kuin 57 % ei ole raiskaajia.

  Tykkää

  • Eikö 43% juuri tarkoita, että enemmistön kohdalla aikapommivertaus juuri ei päde?

   Hyvin vähän tietysti on tutkittu pedofiileja yleisesti ottaen, siis muuten kuin rikoksesta tuomittuja. Miten tuossakaan luvussa on yritetty saada esille kaikki pedofiilit suhteuttamista varten? Piti ottaa selvää. Mohnke et al. viittaa Seto et al 2006:een, jossa tutkittiin lapsipornorikosten käytettävyyttä pedofilian diagnosoinnissa.

   Tuon tutkimuksen otos koostui henkilöistä jotka oli ohjattu arviointiin tietynlaisen käytöksen perusteella (illegal or clinically significant sexual behaviors). Näistä 57:llä oli lapsipornotaustaa, mutta ei lapsiin kohdistuneita tuomoita. 43:lla oli sekä lapsipornotaustaa että lapsiin kohdistuvia rikoksia. Mainittu luku on siis jälkimmäisten osuus näistä molemmista. Täsmällisemmin sanottuna siis lapsipornosta tuomituista 43% oli hyväksikäyttäjiä.

   Suomalaisessa satunnaisotannalla tehdyssa kyselytutkimuksessa (Alanko et al 2013) alle 12-vuotiaista kiinnostuneista vastaajista 8% myönsi harrastaneensa seksuaalista toimintaa vastaavan ikäisten kanssa. Otos oli toki aika pieni, ja onhan tässäkin tutkimustavassa omat ongelmansa. Varmaankin totuus löytyy jostain näiden lukujen välistä.

   Tykkää

 15. Tiuku

  Moikka! Mielenkiintoinen blogi, antaa uutta näkökulmaa ja avartaa katsetta. Olen yhdessä työpaikassani tavannut ja hoitanut pedofiileja enkä ole kyllä tähänkään asti niiden kokemuksien vuoksi kovinkaan kapeakatseisesti asiaan koskaan suhtautunut. Hienoa että jaksat ja uskallat aiheesta kirjoitta! Mut nyt se kysymys:
  Osaisitko kuvitella että jos sinulla olisi jonkintasoinen kiintymyssuhde nuoreen tyttöön niin katoaisiko se sitä myöden kun tyttö kasvaa asikuiseksi? Itse ajattelin siltä kantilta että jos on mies jota kiinnostaa vaikka ainoastaan hoikat naiset, hän ei koskaan katsele ylipainoisia ”sillä silmällä” ja ne eivät eksy hänen fantasioihinsa. Mies tapaa hoikan naisen, rakastuu tähän, vakaa suhde luodaan ja vuosien saatossa nainen lihoaa. Mies tuskin tästä syystä kuitenkaan jättäisi naista, koska rakkaus on vuosien saatossa mennyt syvemmälle kuin mihin ensimmäisenä on naisessa kiinnittänyt huomion.

  Tykkää

  • Olen tuota miettinyt kyllä, enkä oikein varmasti osaa vastata. Mutta luulen kyllä, että jos suhteeseen on molemminpuolisesti sitouduttu, niin ei suhde siihen kariudu, että lapsi ikääntyy. En varmaan silti voi olla samalla tavalla kiintynyt aikuiseen kuin lapseen, mutta sama ihminen ja kumppani tämä silti olisi.

   Tykkää

 16. Nimetön

  Hyvä että jaat ajatuksiasi blogissa. Haluaisin tietää, että miten ajattelet näiden haaveilemiesi tyttöjen reagoivan kuvitelmiisi, jos ne oikeasti kävisivät toteen? ts. jos päätyisit koskettelemaan esim 9-vuotiasta tyttöä, mitä tämä tyttö ajattelisi?

  Mielenkiintoni heräsi siksi, että aiemmassa kommentissa sanoit että 9-vuotias voisi ehdotella vilauttelua tms. Tämähän ei siis ole normaalia käytöstä hyväksikäyttöä kokemattomilta lapsilta, että halutaan vilautella ja ikäänkuin ”flirttailla”, ja jos 12v ehdottaisi seksuaalisia kokeiluja, ne todnäk olisivat tasolal hihihi yks pusu. Sain kuvan, ettet välttämättä ole ihan selvillä miten nämä lapset kokevat edes ehdottelun tai vilauttelun.(tiedät varmasti, että kuvailemasi rakkaussuhde lapsen ja sinun välilläsi ei toimisi kuvailemallasi tavalla) He eivät todennäköisesti koe sitä jännäksi tai kiihottavaksi tai mitään vaan todennäköisesti ahdistavaksi, vaikka eivät kieltäytyisikään koskettamasta tai muuta.

  Hienoa, että ymmärrät tekojen vakavuuden etkä näytä aktiivisesti siihen pyrkivän mutta toivon, että juttelisit esim. jollekin Sexpon henkilölle. Sieltä saa asiantuntevaa palvelua. JA olet rohkea ja selvästi ns. ”oikealla tiellä” ja suhtaudut järkevästi suuntautumukseesi. Pisteet siitä.

  Tykkää

  • Kyllähän lapset ovat kiinnostuneita tuollaisista asioista uteliaana, vaikkei se perustukaan samanlaiseen seksuaaliseen haluun kuin aikuisena. Ei siinä mitään hyväksikäyttöä ole välttämättä taustalla ole, kute ei normaaleissa lääkärinleikeissäkään.

   Mitä tarkoitat tuolla ehdottelulla tai vilauttelulla?

   Olen jo aiemmin maininnut, että olen kyllä Sexpon henkilön kanssa jutellut, ja myös aiemmin terapeutille.

   Tykkää

   • Nimetön

    Vilauttelulla sitä mitä itse sillä tarkoitit aiemmassa kommentissasi ja ehdottelusta puhuin vain siinä, että lapsi saattaa itse tämmöistä ehdottaa. Tottahan se on että kyllähän sukuelimet lapsia kiinnostaa, mutta yleensä omanikäisessä seurassa (tirkistellään toisen puolen pukkareihin ja hihitellään, pusuleikkejä) ja vanhempi ihminen koetaan ahdistavana. Et siltikään vastannut kysymykseeni, että mitä ajattelet alle 12v tytön ajattelevan jos hän ns vapaaehtoisesti ehdottaisi esim alushousujensa näyttämistä tai pientä pusua? Tai jos itse koskisit tyttöä? Haluan ymmärtää sinun ajatuksiasi. & kaipaisitko lapselta samanlaista seksuaalisuutta mitä aikusiten ihmisten parisuhteessa on vai ns isällisempää otetta eli ylipäätään läheisyyttä ilman erotiikkaa.

    Tykkää

    • Niin, onhan itsenikin aika vaikea kuvitella, miten tuollaiseen tilanteeseen päätyisi. Mutta kysymyksen asettelu aiemmin oli spekulatiivinen juuri sikäli, että piti kuvitella sellaisen tilanteen syntyneen. 12-vuotiaan tapauksessa voisi olla ehkä jonkunlainen ensi-ihastus kyseessä, nuoremman tapauksessa ehkä leikki. Mutta vaikea kuvitella realistista tilannetta.

     Tietysti kaipaisin, että lapsikin vastaisi romanttisesti ja seksuaalisesti tunteisiini, mutta eihän se ole realistisesti mahdollista. Mutta pelkkä ei-eroottinenkin läheisyys olisi mukavaa. Isällisessä tai hallitsevassa roolissa minun olisi ehkä vaikeakin olla, haluaisin olla tasavertaisessa suhteessa lapsen kanssa.

     Fantasiamaailma on taas eri asia, siellä mahdollista kaikki, mitä haluaa. Tytöt ovat seksuaalisesti halukkaita ja pystyviä henkisesti ja fyysisesti.

     Tykkää

   • Nimetön

    Mutta oikeasti, hieno blogi sinulla ja hyvin tuot uuden näkökulman pedofiliaan helpostilähestyttävästi. Arvostan vastuullisuuttasi ja sitä miten hyvin tuot omia ajatuksiasi, tunteitasi ja haaveitasi esille, sitä tuntee jollain tavalla ymmärtävänsä maailmaasi. Toivottavasti saat lisää lukijoita jotka kokevat blogisi valaisevana (eivätkä tuo vihakommentteja). /sama

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: