Viihdettä lapsille ja lapsenmielisille

Tänä syksynä näyttäisi taas tulevan pari mielenkiintoista sarjaa TV:stä. Ensinnäkin TV5:llä alkaa uusi sarja Meidän perheen tähdet. Kuvauksen mukaan tässä ”hyväntuulisessa, hauskassa ja hupsuttelevassa” sarjassa lapset kertovat paljastuksia vanhemmistaan. Toivottavasti sarjaan on saatu aitoja tarinoita hurmaavasti esitettynä, eikä käsikirjoitettua tekohauskaa esiintymistä. Tällaiset ohjelmat monesti vain ovat pienellä budjetilla tehtyjä ja tuotettu liukuhihnamentaliteetillä, jossa kuvaukset halutaan nopeasti ja sujuvasti vietyä läpi. Teennäiset lapset eivät ole sellaisia, mitä ainakaan itse kaipaan hyvältä viihteeltä, vaan näkisin mieluummin aidosti omia lapsekkaita itsejään.

Toinen on varmaankin kauden suurin tapaus, The Voice Kids, josta alkaa jo toinen tuotantokausi. Viime kauden perusteella on luvassa toinen toistaan herttaisempia ja suloisempia ja ennen kaikkea taitavampia esityksiä, varsinkin loppupäässä kautta. Ihmeellistä, että näin paljon näin taitavia lapsia löytyy pienestä suomesta, jossa lasten harrastuksia pidetään lähinnä ajanvietteenä ja kunnianhimoa katsellaan vähän kieroon. Viime kauden parhaista huomaa selvästi, että on paljon harjoitustakin takana.

Tällaista viihdettä on ilo seurata kun saa puhtaalla omallatunnolla katsella tyttöjä telkkarista, ja vielä parhaaseen katseluaikaan. Hyvää tasoa tällekin kaudelle lupaa mm. Pikkukakkosesta tutun Helmin mukanaolo!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: