Lotte

Haluaisin esitellä teille hurmaavan nuoren neidin nimeltä Lotte, joka käy kehityksen lapsesta teiniksi neljässä minuutissa.

Ensimmäisen vajaan minuutin Lotte on silmissäni vauva, eikä ollenkaan kiinnostava seksuaalisessa mielessä. Noin minuutin kohdalta alkaen vastaanottaisin mielelläni haleja söpöltä tytöltä – kiinnostus herää mutten pitäisi sitä vielä varsinaisesti seksuaalisena vetovoimana.

1.30 ja  2.00:n välissä alkaa Lotte olla siinä iässä, että on itselleni jo selvästi kiinnostava. Viimeistään kahden ja puolen minuutin kohdalla Lotte on äärimmäisen kaunis. Varmasti kääntäisi pääni, jos kadulla tulisi vastaan.

Kolmen ja puolen minuutin paikkeilla alkaa vähitellellen näkyä aikuismaisia piirteitä, mikä väistämättä alkaa vähentää tytön kiinnostavuutta. Videon lopussa alkaa vääjäämättä teini-ikä näkyä, mikä tarkoittaa että lapsenomainen viehätys on jo kadonnut. Surullista, että niin aina käy.

Mainokset

1 kommentti

  1. Henri

    Loten ulkonäkö ei ole erityisesti minun makuuni yleisesti, mutta viehättävimmillään hän on minusta noin 2:25 – 3:00, missä iässä luultavasti kääntäisi päätäni.

    Useimpien tyttöjen kohdalla kyllä tykkään muutaman vuoden tuota nuoremmista, kauniiden kasvojensa takia. Loten kohdalla seksuaalinen viehättävyys on hieman tärkeämpää, koska en niin innostu hänen kasvoistaan, ja siksi kiinnostavin ikä on hieman vanhempi.

    Samoin kuin sinä, mielelläni kyllä halisin ja leikkisin ja hoivaisin Lottea noin yhdestä minuutista eteenpäin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: