Metaa

Keitä te olette, jotka luette tätä blogia? Teitä näyttäisi olevan toistakymmentä, jotka käyvät säännöllisesti lukemassa. Lisäksi on pari kertaa tullut kymmenittäin lukijoita hetkessä, kun blogi on linkattu jonnekin keskustelupalstoille.

Kirjoitanko toisille, jotka ovat kiinnostuneita lapsista vai ihan tavalisille lukijoille, yleisen kiinnostuksen pohjalta tänne löytäneille? Tarkoitus olisi erityisesti tavoittaa jälkimmäiset, mutta pelkään että ensin mainittuja on tällä hetkellä suurin osa.

Haluatteko perusteltua, tieteeseen pohjautuvaa asiatekstiä vai henkilökohtaisia ajatuksia ja näkemyksiä? Entäviihdettä ja kulttuuria? Jonkun verran kaikkea edellämainittuja olisi suunnitelmissa ajanmittaan, kunhan tässä lomailulta ehtii kirjoittamaan ja tutustumaan materiaaliin.

Päivitys: en hyödy mitään ip-osoitetiedoistanne. Jos pelottaa, niin aina voi ladata Tor Browserin joka piilottaa ip-osoitteesi. WordPress.comissa ei ole estoja TOR-verkon kautta käyttämiselle, ja tämä toiminee hyvin myös ilman javascriptiä, jos foliohattu on oikein syvällä päässä.

Mainokset

10 kommenttia

 1. G-host

  Kiitos erittäin rohkeasta ja mielenkiintoisesta blogista! Bongasin sen Facebookista eräästä ryhmästä.

  Minua kiinnostaa pedofilia ilmiönä, miten ihminen huomaa sen itsellään, miten se diagnosoidaan, miksi toisen on helpompi hallita sitä ja toisen ei, miten siihen on suhtauduttu historiassa jne.. Mutta erityisesti se, että miksi sitä ylipäätään esiintyy. Minusta se on kauhistuttava erhe evoluutiossa, mutta eihän sille mitään voi, eikä tähänkään miksi-kysymykseen tulla koskaan saamaan absoluuttista vastausta.

  Minulla on tavoitteena työskennellä joku päivä infanto-, pedo- ja hebefiilien kanssa, joten aihe todellakin kiinnostaa. Sinulta kiinnostaisi lukea henkilökohtaisista ajatuksistasi ja tuntemuksistasi, koska nehän ne vasta suuren suuria tabuja ovatkin! Ja toki, jos tiedät jotain hyviä asiakirjoja aiheesta, saa vinkata.

  Tykkää

 2. Historiallista suhtautumista olisikin mielenkiintoinen selvitellä joskus ja kirjoitella siitä.

  Miksi pedofiliaa esiintyy? Miksi ei? Evoluutiobiologiassahan ajatellaan yleisesti geeniperimän monipuolisuuden olevan lajille eduksi, koska se mahdollistaa nopean sopeutumisen ympäristön muutoksiin.

  Tietysti pedofilian ei suoraan voi ajatella olevan kovin hyödyllinen lisääntymisen kannalta, mutta se voi olla olemassa ihan vain pelkästään siitä syystä, että ei ole ollut riittävää evolutiivista painetta estämään sen syntymistä. Toisaalta sen esiintyminen voi korreloida jonkun muun hyödyllisen ominaisuuden kanssa – halu pitää muita parempaa huolta jälkeläisistä voisi hyvin olla tällainen.

  Tykkää

  • Nimetön

   Minä veikkaisin että se voisi myös olla ihan yksinkertaisesti virhekytkintä. Miehiltä ja naisilta löytyy sekä hoivavietti että suhteellisen vahva seksuualinen vietti. Tavallisen seksuaalisuuden omaavat miehet ja naisetkin kokevat vetovoimaa lapsia kohtaan, muun muassa halua koskettaa ja katsoa, se on vain erilaista vetovoimaa mutta hyvin vahvaa itsessään. Samoin vetovoima vauvassa on erilainen kuin lapsessa tai taaperossa. Jos lapsia ei jatkuvasti paapottaisi ja käpälöitäisi vanhempien toimesta niin kaikenlaiset epäpuhtaudet ja terveydelliset ongelmat tai stressi saattaisivat jäädä huomaamatta, ja tätä tekevät jopa apinat omiensa kanssa joten joku vietti siihen on olemassa.
   Kaiken lisäksi lapset ovat lajin säilymisen kannalta tärkeitä joten heidän on tarkoituskin aiheuttaa aivoissa erittäin vahvoja signaaleja joista osa on fyysisiä. Ehkä jostain syystä se vain toimii joillekin yhtenä niistä kytkimistä jotka aiheuttavat ihastumiseen kuuluvan innostuksen ”normaalin” innostuksen sijasta tai lisäksi. Kyseessä ei silloin olisi välttämättä evoluution virhe vaan se että useampi oikein toimiva asia yhdistyy joksikin mikä ei elämää helpota, joko aivojen hermoratojen sijoittelun kautta tai siksi että meillä muutenkin on erilaisia mielleyhtymiä, eivätkä seksuaaliset reaktiot ole niistä lainkaan erillisiä. Minkä todistaa jo sekin miten kulttuuri ja monet muut asiat vaikuttavat joidenkin ns. normaalin seksuaalisen suuntautumisen omaavien taipumuksiin suuresti.
   On myös muita kemiallisia reaktioita jotka tapahtuvat aivoissa jostain muusta syystä (esimerkiksi vaara) mutta joiden on tutkittu vaikuttavan ihastumiseen. Sitäkään ei välttämättä ole tarkoitettu seksuaaliseksi vaan vaikkapa liittämään vaarassa olevat ihmiset tiiviimmin yhteen. Kaiken kaikkiaan ihmisaivot ovat monimutkaiset ja ”ristikytkentöjä” ilmenee syystä jos toisesta. Sama reaktio samaan ärsykkeeseen voi olla hyvin erilainen yksilöstä riippuen, ja joillakin on fetissi vaikkapa tiettyihin vaatekappaleisiin joihin ei sentään liity samaa tunnelatausta kuin lapsiin luonnollisesti jo liittyy.
   PS. En ole pedo mutta jonkun aikaa olin nuoruudessani selvästi nuoremman näköisiin poikiin päin koska minulta meni vuosia mieltää itseni saman ikäiseksi kuin ikätoverini jotka tietenkin näyttivät erilaisilta kuin miksi itseni vielä sisäisesti koin. Joten häpeä ja huoli noin12-vuotiaisiin ihastumisesta teini-iällä on koettu täälläkin vaikka pedofilia ei mielessä silloin käynyt.

   Tykkää

   • Jotain tuon virhekytkennän tapaista täytyy olla tässä taustalla, mutta kyllä tämä vetovoima on kuitenkin erilainen kuin lapsen hoivavietti. Miksi tämä kiinnostus kohdistuu vain harvoin vauvaikäisiin, vaan lähinnä lähellä murrosikää oleviin? Paljon on vielä tutkittavaa, ennen kuin päästään kunnolla tämän jäljille.

    Tykkää

 3. G-host

  Hyvä pointti, enpä tullut tuollaista ajatelleeksi!

  Tykkää

 4. Nimetön

  Itse luen tätä blogia aika lailla samoista syistä kuin G-Host, mutta en pidä pedofiliaa minkäänlaisena luonnonoikkuna vaan seksuaalisena suuntautumisena, vaikka lasten hyväksikäyttö väärin onkin. Tosin, eiväthän pedofilia ja lasten hyväksikäyttö sama asia olekkaan. Haluaisin lukea ennen kaikkea kirjoittajan omia henkilökohtaisia tuntemuksia ja millaista tällaisen henkilön elämä on. Esimerkiksi kun blogi saa enemmän lukijoita, voisitko tehdä kirjoituksen jossa vastaat lukijoiden kysymyksiin. Itselläni ainakin olisi niitä monia. Kuitenkin, hienoa että ku kirjoittaa blogia tästä näkökulmasta

  Tykkää

  • Kiitos kommentista. Voisin hyvinkin jossain vaiheessa vastailla kysymyksiin.

   Tykkää

 5. Tr

  Samoista syistä, kuin edellä kommentoineet. Henkilökohtaiset kokemukset ja itsereflektointi olisivat luultavasti suurinta antia, mitä pystyt lukijakunnalle tarjoamaan. Toki linkkejä, faktaa ja lainsäädännöllisiä asioita on myös mukava nähdä, mutta olet itse ainoa, joka pystyy kertomaan omista kokemuksistasi ja siitä, miten sinä näet maailman. Muista asioista pystyy kertomaan ihan kuka tahansa, jota kiinnostaa perehtyä. Se on tosin varmasti helpompaa ihmiselle, joka on tutkinut aihetta paljon sen henkilökohtaisuuden vuoksi.

  Tykkää

 6. Sami

  Itse törmäsin tänne osin vahingossa. Aika yksinäisenä on joutunut sitä juupas-eipäs-leikkiä käymään päässään parikin vuosikymmentä, mitä ne mielikuvat päässä tekee. On todella hyvä että nästä aletaan puhumaan. Ja että jollain on siihen rohkeutta.

  G-Hostille pieni ajatuksen poikanen: Työskentely pedofiilien parissa voi olla helpompi, ellei ajattele sitä kauhistuttavana erheenä evoluutiossa. Itse olen kummastellut aiemmin sitä, miten usein pedofiilirenkaita tulee esiin, verrattuna vaikka rattijuoppoihin Ja näissä puhutaan tietysti ihmisten potentiaalisista vahingoittajista, jota taipumus lapsiin itsessään ei tee. Mutta se alkoi herättää itseäni, miksi sitä jatkuvasti on esillä, mutta siitä ei voi puhua. Se on ihmisille, kuin kauhistuttava erhe evoluutiossa.

  Tykkää

  • Haluatko kertoa lisää tuosta juupas-eipäs-leikistä? Lukijat ovat varmasti kiinnostuneita myös sinun ajatuksistasi. Vaikka tähän kommentteihin tai sitten sähköpostilla.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: