Keskustelupalstojen sensuurista

Yritin tänään kommentoida tätä YLEn uutisten juttua. Kirjoitin asialliseen sävyyn siitä, että homoilla on asiat suhteellisen hyvin, koska homous on yleisesti hyväksyttyä. Samalla kysyin, mitä jos onkin vastaava kiinnostus lapsiin, mistä silloin saisi asiallista tietoa? Kommenttiani ei julkaistu. Yritin kolme kertaa. Sen sijaan julkaistiin kommentteja, jotka perustuivat  sen tasoiseen argumenttiin kuin ”homous on syntiä”

Mikä muu tällaiseen sensurointiin voisi olla syynä kuin tietämättömyys ja ennakkoluulot? Luultavasti taas kerran pedofilian esille nostaminen tulkittiin lasten hyväksikäytön puolustamiseksi, vaikken edes p-sanaa maininnut. Mutta miten ennakkoluuloja voisi hälventää ja tietoisuutta lisätä, jos joutuu jatkuvasti sensuroiduksi? Tämä ei ole mitenkään ensimmäinen kerta kun näin käy.

Vaikuttaa, että keskustelua on ollut moderoimassa joku LGBT-aktivisti, jolle on ollut tärkeää saada omaa agendaansa ajettua. Tämäkin vahvistaa  käsitystäni, että yllättävää kyllä, LGBT-aktiivit ovat tavallista suvaitsemattomampia seksuaalisuuden monimuotoisuuden suhteen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: